The New Stuff - Suit digital marketing

Γιατί μια διαφημιστική εταιρεία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Dimitra Kasapoglou


Κάθε επιχειρηματίας κατανοεί ότι το marketing και η διαφήμιση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας του. Αλλά πώς μπορεί να σας βοηθήσει μια διαφημιστική εταιρεία; Ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Να θυμάστε απλά ότι ο στόχος ενός διαφημιστικού πρακτορείου είναι η αποδοτικότερη προώθηση του brand σας.

Τι κάνει λοιπόν μια διαφημιστική εταιρεία;
Οι ενέργειες μιας διαφημιστικής εταιρείας 360° αφορούν από τη δημιουργία του εμπορικού σήματος έως και την αύξηση της ζήτησης για το προϊόν και τις υπηρεσίες του πελάτη της.

Εδώ είναι μερικοί κοινοί στόχοι για κάθε διαφημιστικό πρακτορείο:

1)Η δημιουργία διαφήμισης με βάση τις πληροφορίες που συλλέγονται από το προϊόν.
2)Η διεξοδική έρευνα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του προϊόντος και τις αντιδράσεις των πελατών.
3)Η προώθηση του προϊόντος στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Όλες όμως οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζουν και να προωθούν το προϊόν και τις υπηρεσίες τους σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα καθώς επίσης να διαχειρίζονται το δικό τους λογαριασμό. Γιατί τότε χρειαζόμαστε τις διαφημιστικές εταιρείες;

Η σημασία των διαφημιστικών εταιρειών για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αφορά στα παρακάτω:

1. Οικονομικά αποδοτική ενέργεια

Η πρόσληψη ενός πρακτορείου είναι οικονομικά αποδοτική. Το γεγονός ότι στις υπηρεσίες τους συμπεριλαμβάνουν  όχι μόνο προτάσεις διαφήμισης αλλά και συμβουλές στρατηγικής, εξασφαλίζει ότι θα σας προτείνουν μια ολιστική λύση μάρκετινγκ και διαφήμισης. Εκτός αυτού, θα έρθετε σε επαφή με κορυφαίους ειδικούς στη διαφήμιση που θα δημιουργήσουν υλικό αποκλειστικά για την επιχείρησή σας. Ακόμη, ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα ενός διαφημιστικού γραφείου είναι ότι είναι εκεί όταν τους χρειάζεστε.

2. Δημιουργική τέχνη

Η ανάπτυξη ενός εμπορικού σήματος δεν είναι εύκολη, αυτό είναι το σημείο στο οποίο πολλές επιχειρήσεις αγωνίζονται. Ένας διαφημιστικός οργανισμός με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει θα δημιουργήσει διαφημίσεις και καμπάνιες που θα προωθήσουν το αναγνωριστικό σήμα σας, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα λογότυπα, brand identity και εμπορικά σήματα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως οι διαφημιστικές εταιρείες παρουσιάζουν τα οφέλη για τις επιχειρήσεις, δίνοντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση και πρόβλεψη σε πραγματικό χρόνο για την αγορά-στόχο και το κοινό τους. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες σας στα digital media σε πραγματικό χρόνο και να αλλάζετε στρατηγική όπου αυτό είναι απαραίτητο.

3. Εσωτερική λειτουργία

Ένας διαφημιστικός οργανισμός αποτελεί μια εσωτερική εμπειρία με ανθρώπους που είναι ειδικοί σε διαφορετικά μέσα και τεχνικές μάρκετινγκ και διαφήμισης. Είναι οι εμπειρογνώμονες που έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στην τέχνη της βιομηχανίας. Αυτή η ομάδα έχει έναν θησαυρό εμπειρίας στην αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων πελατών και καμπανιών. Μια διαφημιστική εταιρεία φροντίζει να συνεργαστείτε με τους ειδικούς που γνωρίζουν καλύτερα την επιχείρησή σας με βάση την εμπειρία τους.

4. Εξοικονόμηση χρόνου

Κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης κατανοεί την αξία του χρόνου και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να δρα αυτοτελώς. Ένας διαφημιστικός οργανισμός διερευνά την αγορά με τις διαφορετικές διαφημίσεις και καμπάνιες και παραδίδει έργο στον κατάλληλο χρόνο.

5. Ευκαιρίες δικτύωσης

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη από τη συνεργασία με ένα διαφημιστικό πρακτορείο είναι ότι η επιχείρηση αποκτά πρόσβαση σε ένα νέο σύνολο επιχειρήσεων που ήδη συνεργάζονται με αυτό το διαφημιστικό πρακτορείο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές στρατηγικές marketing διαφορετικών εταιρειών για να εξερευνήσουν εις βάθος την εκάστοτε βιομηχανία.

6. Χρηματοοικονομική διαχείριση

Κάθε επιχείρηση διαχειρίζεται τα οικονομικά της με στόχο την υψηλότερη απόδοση των κεφαλαίων της. Αντίστοιχα, οι διαφημιστικές εταιρείες λειτουργούν διαφορετικά με διαφορετικές επιχειρήσεις και με διαφορετικούς οικονομικούς περιορισμούς. Οι γνώσεις και η εμπειρία που εφαρμόζουν είναι καλύτερες για τους συγκεκριμένους τύπους επιχειρήσεων, γεγονός που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αριθμού των ανθρώπων που θα παρακολουθήσουν την διαφήμισή σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

7. Βασικές ικανότητες

Οι διαφημιστικές εταιρείες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Είναι μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων που ξέρουν τι κάνουν και με ποιο στόχο. Δείχνοντας εμπιστοσύνη σε έναν τέτοιο οργανισμό και στις ενέργειές τους γύρω από το marketing, εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στις βασικές σας ικανότητες.

Μια διαφημιστική εταιρεία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. Γι’ αυτό τον λόγο δώστε την ευκαιρία στις εταιρείες διαφημίσεων να αναλάβουν τις στρατηγικές marketing σας και να καλλιεργήσουν την επιχείρησή σας.

Advertising · How To · LinkedIn · marketing · Online Marketing · Social Media

advertise business · advertising · advertising agencies · digital agencies · digital marketing · online advertising · online marketing

Agencies · Brand & Marketing Managers

Communications · Media

Dimitra Kasapoglou

Η Δήμητρα Κασάπογλου είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διαθέτει ακόμη μεταπτυχιακό πάνω στο Advertising and Marketing από το Coventry University της Αγγλίας. Αυτή την περίοδο εργάζεται στη Socialab ως Media Executive.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting