The New Stuff - Suit digital marketing

Νέες δυνατότητες στο Reddit Ads

Stavroula Kogka


Με περισσότερους από 330 εκατομμύρια χρήστες, η Reddit μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εξαιρετικά αφοσιωμένη κοινότητα και είναι συχνά η πηγή των web trends. Όμως, μέχρι στιγμής η Reddit δεν έχει κάνει τίποτα αξιοσημείωτο με τις επιλογές διαφήμισης που προσφέρει.

Παρόλο που δεν χαίρει ίδιας εκτίμησης με τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, η Reddit μπορεί να έχει σημαντική αξία και αξίζει να ληφθεί υπόψιν στις ευρύτερες ενέργειες της επιχείρησής σας όσον αφορά στη social media στρατηγική σας.

Η Reddit ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα τρεις αλλαγές στη διαφημιστική της πλατφόρμα (Reddit Ads) οι οποίες θα τη βοηθήσουν να ευθυγραμμιστεί με τις δυνατότητες διαφήμισης που προσφέρουν άλλες πλατφόρμες social media και θα επιτρέψουν το καλύτερο δυνατό targeting.

Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Campaign Objectives

H Reddit προσθέτει νέα campaign objectives στα ad tools της. Όταν δημιουργείτε τη διαφημιστική σας καμπάνια Reddit, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τρία αυτά objectives βάσει των στόχων σας:

  • Brand awareness and reach
  • Traffic
  • Conversions

Οι επιλογές θα επιτρέψουν ευρύτερη στόχευση και θα παράσχουν πιο εστιασμένες επιλογές για την προβολή σας στο Reddit.

Ad Groups

Η Reddit προσθέτει επίσης τα ad groups για να παρέχει περισσότερο έλεγχο στις διαφημίσεις σας εντός πλατφόρμας.
«Προηγουμένως, οι καμπάνιες διαφημίσεων Reddit είχαν δύο επίπεδα, καμπάνιες και διαφημιστικά κείμενα. Προσθέτουμε ένα τρίτο επίπεδο, ομάδες διαφημίσεων. Οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις που είχαν οριστεί στο επίπεδο καμπάνιας θα οριστούν τώρα στην ομάδα διαφημίσεων».

Βελτιωμένη Διαδικασία Δημιουργίας

Και η τελευταία νέα προσθήκη είναι μια βελτίωση της διαδικασίας δημιουργίας καμπάνιας, διευκολύνοντας τη στόχευση του σωστού κοινού και την έναρξη των διαφημίσεών σας στο Reddit.

Όπως αναφέρθηκε, η Reddit δεν έχει την έκταση που λαμβάνουν άλλες κοινωνικές πλατφόρμες, αλλά η κοινότητα της Reddit είναι πολύ παθιασμένη και αφοσιωμένη στην εφαρμογή. Υπάρχουν subreddits για σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε και η συζήτηση μέσα σε αυτές τις ομάδες μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη και μπορεί να εκθέσει το περιεχόμενό σας σε αυτές ακριβώς στις ομάδες που θέλετε να προσεγγίσετε.

Η διαφήμιση στο Reddit μπορεί να θεωρείται ριψοκίνδυνη λόγω της φύσης των χρηστών του Reddit (και της αρνητικής στάσης τους απέναντι στις διαφημίσεις), αλλά όπως αποδεικνύεται με τις παραπάνω αλλαγές, η ομάδα της Reddit εργάζεται για να βελτιώσει την προσφορά της και ίσως αξίζει να εξετάσετε την πιθανότητα διαφήμισής σας σε αυτή.

Advertising · Entrepreneurship · marketing · Social Media

online advertising · Reddit · reddit ads · Social Media

Media

Stavroula Kogka

Η Σταυρούλα Κόγκα είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ο κλάδος του digital marketing την κέρδισε και αυτή την περίοδο εργάζεται ως Media Executive στη Socialab.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting