The New Stuff - Suit digital marketing

Νέο πρόγραμμα pre mba 80 ωρών από το ALBA Executive Development

Konstantinos Sofronis


Το ALBA pre mba είναι ένα νέο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη που έχουν οι νέοι απόφοιτοι σχολών διαφορετικών κατευθύνσεων καθώς και τα νεαρά στελέχη,  να γνωρίσουν και να ενταχθούν στον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το νέο αυτό πρόγραμμα αποτελεί την πιο ευέλικτη και άμεση πρόταση για άτομα με ή και χωρίς πτυχίο που επιθυμούν να διαμορφώσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σύνολο γνώσεων, που θα τους προετοιμάσει για την έναρξη και την συνέχεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Στην πρώτη αυτή «αναγνωριστική» διαδρομή, οι συμμετέχοντες, μέσα από ένα συνδυασμό μαθημάτων, workshops και ατομικών και ομαδικών projects, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σύγχρονη γνώση σχετικά με τα βασικά πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Χρηματοοικονομικών, του Marketing & Digital Marketing, των Πωλήσεων, της Διοίκησης Οργανισμών και της Στρατηγικής.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν δεξιότητες για το μέλλον, όπως οι τεχνικές παρουσιάσεων και η αποτελεσματική επικοινωνία, η στρατηγική χρήση των social media και οι τεχνικές επαγγελματικής δικτύωσης, συμβάλλοντας έτσι στην προσωπική τους εξέλιξη.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μία πρακτική ενότητα Στρατηγικής Διαχείρισης Καριέρας, μέσα από την οποία, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν στο pre mba και να τις συνδέσουν με τo ατομικό τους πλάνο επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαχείρισης καριέρας, προετοιμάζοντας την εισχώρηση τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από καθηγητές του ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece, καθώς και από έμπειρα στελέχη από το χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη γνώση με την πρακτική εφαρμογή, σε ένα δυναμικό πλαίσιο επαγγελματικής δικτύωσης και ομαδικής μάθησης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/prembaReadmore.aspx

Έναρξη Τμήματος: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2017

Διάρκεια:

Σύνολο ωρών διδασκαλίας: 80 (plus coursework and assignments)

Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Μαριάνθη Καραϊωσηφόγλου

Course Administrator

Τηλ: 210 8964 531

E-mail: m[email protected]

Seminars

alba · mba · pre mba

Communications · Education

Konstantinos Sofronis

Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Το Digital Marketing κέντρισε το ενδιαφέρον του και μέσω έρευνας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μυήθηκε στον χώρο. Σήμερα εργάζεται ως Account Executive στη Socialab.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting