The New Stuff - Suit digital marketing

Τα καλύτερα ελληνικά food blogs

Christiana Thomaidi


pinwheel

Μπορεί το 2011 να πέρασε την πόρτα μας αλλά οι μυρωδιές από τα γλυκά και τα γιορτινά γεύματα δεν έχουν σταματήσει να γεμίζουν καθημερινά την κουζίνα κ το τραπέζι μας.

Φέτος, στην κουζίνα, δεν συμβουλεύτηκα κάποιο βιβλίο μαγειρικής της μαμάς. Πληκτρολόγησα στο google τις αγαπημένες μου γεύσεις και μέσα απ’ τα ελληνικά food blogs ανακάλυψα παραδοσιακές και πιο μοντέρνες, ελαφρά πειραγμένες συνταγές, συμβουλές και πολλές πρωτότυπες ιδέες.

Τα food blogs που σας παρουσιάζω έχουν κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο, καθένα είναι μοναδικό γι’ αυτό και η σειρά είναι… μαγειρεμένη!

Foodzine
Φρέσκο και νεανικό το foodzine δεν μας προτείνει μόνο γεύσεις, συστήνεται σαν blog γαστρονομίας. Ο Τριαντάφυλλος Ψαράς, ο Νικόλας Τσαγκάρης και η Μαίρη Τσακγάρη έχουν γεμίσει «σελίδες» του με συνταγές κοκτέιλ, κριτικές εστιατορίων, νέα από τον κόσμο της γεύσης, προτάσεις βιβλίων, τεχνικές μαγειρικής αλλά και μια ολόκληρη κατηγορία αφιερωμένη στην μοριακή γαστρονομία.

TasteFull
Σε μια «ζωή γεμάτη γεύση» μας ξεναγεί η Βίκυ Κουμάντου. Μαγεμένη από την μαγειρική εκ γενετής, προτείνει αποκλειστικά και μόνο συνταγές δοκιμασμένες απ’ τα χεράκια της. Να ανατρέξετε και στα σχόλια για επιπλέον συμβουλές καθώς εκεί θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά, γραμμένα με τον δικό της μοναδικό τρόπο! H Βίκυ είναι και δημιουργός του greekfoodblogs.com.

CupcakesGrinGreek
Το συγκεκριμένο blog είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου για την Liz. Μόλις άνοιξε στο Ναύπλιο με τον άντρα της, το «Liz’s Cupcakes» με φρέσκα και λαχταριστικά  -μα τι άλλο;- cupcakes! Στο συγκεκριμένο blog θα βρείτε την πορεία και τις διαδικασίες για το άνοιγμα του μαγαζιού καθώς και πολλές συνταγές για μυρωδάτα γλυκά!

Food4Life
H Ελένη είναι βιοχημικός και παθιασμένη με την υγιεινή διατροφή. Θα βρείτε μόνο vegetarian συνταγές επικεντρωμένες στα φυσικά προϊόντα και τις μη επεξεργασμένες τροφές και όχι περίεργα και πανάκριβα υλικά που «συχνάζουν» στα περισσότερα vegan blogs. Το σημαντικότερο; Θα εκτιμήσετε γευστικά τα φρέσκα υλικά που, σχεδόν πάντα, υπάρχουν στην κουζίνα ενός σπιτιού.

Veggie Wedgie
Η Νίνα Σαββίδη είναι vegan, επαγγελματίας φωτογράφος και αγαπάει την Yoga. Μόλις πήρε την πιστοποίηση της σαν raw chef από την 105 degrees Academy, ενώ από πριν αναλάμβανε catering αλλά και μαθήματα μαγειρικής. Οι φωτογραφίες της δε είναι τόσο απολαυστικές που σε προκαλούν να αλλάξεις τρόπο διατροφής εδώ και τώρα!

Betty’s Cuisine
Η κουζίνα της Βetty τα έχει όλα! Ενδιαφέρουσες συνταγές βήμα – βήμα, μια λίστα με όλες τις κατηγορίες των υλικών για πιο εύκολη αναζήτηση, καθώς και πολλά διαδικτυακά «βραβεία» γιατί πολλοί δοκίμασαν τις προτάσεις της και προφανώς έμειναν ευχαριστημένοι! Οι γεύσεις της Betty είναι κλασσικές αλλά και πρωτότυπες, αξίζει να τις δοκιμάσετε.

Άρωμα Βανίλιας
Μην σας ξεγελά ο τίτλος! μπορεί το αγαπημένο υλικό της Πηνελόπης να είναι η βανίλια αλλά στο blog της θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μυρωδιές. Γλαφυρή γραφή, πικάντικες λεπτομέρειες και έντονη προσωπικότητα, συστατικά που σιγοψήνονται και δημιουργούν ένα λαχταριστό «άρωμα βανίλιας».

Guest posts · Social Media

food · food blogs

Christiana Thomaidi

Σπουδάζει στο Οικονομικό της Νομικής ενώ σύντομα θα την βρείτε και σε γνωστό περιοδικό Γαστρονομίας. Έχει μεγάλη αδυναμία στο fashion marketing, στη μαγειρική, στις διαφημίσεις αλλά και το προσωπικό της blog.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting