The New Stuff - Suit digital marketing

5 Αποδεδειγμένοι Τρόποι που το Remarketing βελτιώνει τις Digital Marketing Προσπάθειες

Smaragda Monou


Τη στιγμή που μπορείτε να επενδύσετε σε ένα εκπληκτικό αριθμό επιλογών τεχνολογίας, ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας μπορεί να είναι συχνά ένα από τα πιο αγνοημένα.

Ένα βασικό στοιχείο, το οποίο εγγυάται ότι θα επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είναι το Remarketing, το οποίο είναι απαραίτητο και πρέπει να είναι η πρώτη τεχνολογία στην οποία εστιάζετε.

Το Remarketing (a.k.a Retargeting) είναι εκπληκτικό! Ουσιαστικά, σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τους χρήστες που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή σας για κινητά ή που σας έδωσαν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και, στη συνέχεια, να τους εμφανίσετε διαφημίσεις – είτε για το brand σας γενικότερα είτε για τα συγκεκριμένα αντικείμενα που έβλεπαν. Στη συνέχεια, οι χρήστες θα βλέπουν αυτές τις διαφημίσεις όταν επισκέπτονται άλλους ιστοτόπους, χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα, παρακολουθούν βίντεο, χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές για κινητά ή κάνουν αναζήτηση στο Google.

Και μπορεί να είναι το πιο ισχυρό σας εργαλείο. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι και αποσπώνται εύκολα – μπορούν να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας ή να εγκαταλείψουν αντικείμενα στο καλάθι τους για οποιονδήποτε λόγο.

Το Remarketing σάς βοηθά να προσεγγίσετε ένα τεράστιο ποσοστό εκείνων των ανθρώπων που ήρθαν στον ιστότοπό σας και έφυγαν χωρίς μετατροπή – πιθανώς αρκετές φορές την ημέρα ή την εβδομάδα, σε διάφορους ιστότοπους, σε διάστημα 30 έως 60 ημερών.

Σκεφτείτε τις προσπάθειες Remarketing ως μια ήπια υπενθύμιση, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν τον ιστότοπό σας να ολοκληρώσουν ό,τι έχουν ξεκινήσει, ενισχύοντας παράλληλα την επωνυμία σας και τα μηνύματά σας σε αυτόν τον χρήστη κάθε φορά που σας βλέπουν.

Παρακάτω είναι 5 αποδεδειγμένοι τρόποι, με τους οποίους το Remarketing θα κάνει την επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη το 2018.

#1 Εξοικονόμηση χρημάτων

Το Remarketing δεν είναι δωρεάν – αλλά τίποτα στο μάρκετινγκ που οδηγεί στην αποτελεσματική, πραγματική ανάπτυξη δεν είναι.

Οι διαφημίσεις προβολής υπολογίζονται κατά μέσο όρο γύρω στα $ 10 για 1.000 προβολές. Δεν είναι πολύ ακριβό.

Οι διαφημίσεις προβολής μπορούν να κοστίζουν οπουδήποτε από δύο έως 100 φορές λιγότερες από τις διαφημίσεις αναζήτησης σε υπερ-ανταγωνιστικές βιομηχανίες και αν και το τυπικό ποσοστό κλικ είναι εξαιρετικά χαμηλό (περίπου 0,2%), το ποσοστό μετατροπής είναι ανταγωνιστικό με τις διαφημίσεις αναζήτησης σε πολλές βιομηχανίες.

#2 Περισσότερα Leads και Conversions

Οι πιθανότητες είναι ότι δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά και προσπάθειες για να φτάσουν οι άνθρωποι στον ιστότοπό σας, και μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών των ανθρώπων θα κάνει ό, τι θέλετε να κάνουν – είτε πρόκειται για αγορά είτε για εγγραφή, δωρεάν δοκιμή, ενημερωτικό δελτίο ή κάτι άλλο.

Μια επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης Remarketing είναι να εξετάσετε την πρόθεση των ανθρώπων στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, ένα άτομο που δοκίμασε το προϊόν σας έχει δείξει μεγαλύτερη πρόθεση να γίνει lead από ένα άτομο που διαβάζει μία από τις αναρτήσεις ιστολογίου μας.

#3 Υψηλότερο Visitor Engagement

Είναι κρίσιμο να αρχίσετε να μετατρέπετε το κοινό σας σε πιο αφοσιωμένους οπαδούς και υποστηρικτές, έτσι ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε τις ακολουθίες σας.

Για παράδειγμα, με τη δημιουργία συναρπαστικών, εξατομικευμένων μηνυμάτων και με στόχο τους σωστούς ανθρώπους, ο χρόνος στο χώρο αυξάνεται σημαντικά. Το Remarketing βοηθά στο να δώσουμε στους ανθρώπους περισσότερα από αυτά που θα ήθελαν από την επιχείρησή μας.

#4 Βελτιωμένο Brand Recall

Η επένδυση στο SEO δημιουργεί αρκετή κίνηση, σίγουρα, αλλά όχι brand recall. Το Remarketing αλλάζει αυτό το γεγονός. Μετά την εφαρμογή του, διαπιστώνουμε μια σοβαρή αύξηση στην άμεση επισκεψιμότητα και τα άτομα που βρήκαν τον ιστότοπό μας αναζητώντας το brand μας.

Υπάρχει κάποια μαγεία για την εμφάνιση διαφημίσεων που η αναζήτηση Google δεν μπορεί να αναπαραγάγει. Τα σωστά οπτικά θα δημιουργήσουν αντίκτυπο και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να θυμούνται εσάς και το μήνυμά σας.

Το Remarketing  είναι κρίσιμο για τα μικρότερα, λιγότερο εδραιωμένα brands που χρειάζονται ανάπτυξη. Ξεκινήστε να δημιουργείτε το brand σας τώρα μέσω του Remarketing, εάν θέλετε να πετύχετε το 2018 και μετά.

#5 Μεγιστοποίηση του Marketing ROI

Αν επενδύετε ένα καλό κομμάτι χρημάτων στο Marketing – την αναζήτηση, το περιεχόμενο και τα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης – γιατί να ξοδέψετε όλο αυτό το χρόνο και χρήματα για να σας επισκεφθεί το κοινό μόνο μία φορά; Αυτό είναι τρελό.

Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις πέφτουν θύματα αυτού του ορισμού της παραφροσύνης, κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Κάντε κάτι δραματικά διαφορετικό αυτό το έτος – μεγιστοποιήστε την αξία των αρχικών επισκέψεων που έχετε από το εκπληκτικό content που βρήκαν μέσω αναζήτησης ή κοινωνικής δικτύωσης.

Καταληκτικά, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων για το Remarketing και μια σειρά επιλογών γύρω από αυτό. Αξιοποιώντας την αρχική αυτή προσοχή του κοινού μπορείτε να αποκομίσετε τεράστια οφέλη και αξίζει να εξετάσετε τις επιλογές Retargeting για να αυξήσετε την επιτυχία σας στο Digital Marketing.

marketing · Online Marketing · Social Media

remarketing · retargeting

Agencies · Brand & Marketing Managers · Directors / Senior Management

Communications · Media

Smaragda Monou

Η Σμαράγδα Μόνου είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Account Executive στην Socialab.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting