X

Το πάρτι αρχίζει με τα #partyanimals της Jose Cuervo

Η Jose Cuervo δημιούργησε τη νέα της παγκόσμια καμπάνια για αυτό το καλοκαίρι, το “Who’s In”, μια σειρά από videos που δημιούργησε η εταιρία δίνοντας την… κυριολεκτική σημασία της λέξης party animal, έχοντας ντουμπλάρει τις φωνές γνωστών μας προσώπων από το χώρο της τηλεόρασης με διάφορα άγρια ζώα. Το αποτέλεσμα; Δείτε τα βίντεο..

 

 

 

Η ενέργεια αυτή έγινε σε συνδυασμό με τη δημιουργία του #partyanimals ‘Howl’ app που σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις το πάρτι ανά πάσα ώρα και στιγμή προσκαλώντας τους φίλους σου οπουδήποτε εσύ βρίσκεσαι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και για Android συσκευές δωρεάν, ενώ δημιουργήθηκε πάνω στην API του Foursquare ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για check in, για αποστολή sms σε φίλους για να κάνουν join, push notifications και φυσικά να γίνεται εύκολα share η συγκεκριμένη τοποθεσία και το event όπως και πολλά άλλα. Η κατασκευή αυτού του app σηματοδοτεί και το πρώτο βήμα της εταιρίας στον σχεδιασμό προϊόντων.

Aris Polizos: Ο Άρης είναι απόφοιτος του Middlesex University με master στο Digital marketing & Social Media. Εκτός απο fan της διαφήμισης και του experiential marketing του αρέσει να ασχολείται με τη μουσική, ενώ λατρεύει τη ζωγραφική και τα ταξίδια.

This website uses cookies.