X

New Instagram Feature: Carousel Ads

Η ομάδα του Instagram ανακοίνωσε την εμφάνιση ενός νέου τύπου διαφημίσεων, ονόματι “Carousel Ads”.

Η εν λόγω πλατφόρμα αποφάσισε να παρέχει, στους marketeres αλλά και στα brands, την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινό τους ιστορίες με αλληλουχία μέσα από έναν ιδιαίτερο κι ελκυστικό τρόπο. Οι Carousel διαφημίσεις αποτελούνται από πολλαπλές φωτογραφίες, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να δουν σέρνοντας πάνω στην οθόνη προς τα αριστερά.

 

Τι κάνει τις Carousel διαφημίσεις τόσο ξεχωριστές; Για πρώτη φορά το Instagram εισάγει τη δυνατότητα προσθήκης link για περισσότερες πληροφορίες, οδηγώντας τον χρήστη εκτός της εφαρμογής. Ως τώρα, το Instagram αποτελούσε ένα εργαλείο που ενισχύει την εικόνα των brands, αλλά δε συμβάλλει στην αύξηση του traffic στις ιστοσελίδες των εταιρειών. Αυτό όμως, με το νέο τύπο διαφήμισης, αλλάζει!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο blog του Instagram, τα Carousel ads βρίσκονται προς το παρόν σε φάση δοκιμής. Οι χρήστες αναμένεται να δουν τέτοιου είδους διαφημίσεις με διαφορές ως προς το format, μέχρι η ομάδα της πλατφόρμας να μάθει τι λειτουργεί και τι ενδιαφέρει περισσότερο το κοινό.

Ανυπομονούμε να δούμε από κοντά τις νέες ευκαιρίες που ξετυλίγονται με το νέο αυτό feature του Instagram!

 

Nikos Kontogiorgas: Ο Νίκος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι λάτρης του Digital Marketing και του αθλητισμού. Ως Account Executive μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα για το Digital Marketing κάτι που τον ενθουσιάζει.

This website uses cookies.