The New Stuff - Suit digital marketing

Νέος κύκλος μαθημάτων Digital Marketing στο ALBA

Vivian Papazoglou


Το Professional Diploma in Digital Marketing από το Executive Development του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab ανανεώνει για άλλη μια φορά το ραντεβού του για τέλη Μαρτίου, με νέες ημέρες παρακολούθησης των μαθημάτων.

Ο 14ος κύκλος του προγράμματος, υποδέχεται τους νέους συμμετέχοντές του, στις 30 Μαρτίου  στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα). Το course αποτελείται από 15 μαθήματα που θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα κατά τις απογευματινές ώρες 18:00-21:00. Το σύνολο του course περιλαμβάνει 62 ώρες διδασκαλίας (47 στην τάξη, 15 online).

Το course προσφέρεται και με Early Bird Discount 20% για αιτήσεις συμπληρωμένες έως την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, στις 17:00!

Ανταποκρινόμενο στη ζήτηση των συμμετεχόντων για διεξαγωγή των μαθημάτων σε διαφορετικές ημέρες από τις μέχρι στιγμής προγραμματιζόμενες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διδάσκεται κυρίως κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Το course φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute, αποτελείται από 12 sessions in class, 3 sessions σε PC labs και 15 ώρες Online Tutorials, παρέχοντας έτσι στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αφομοιώσουν καλύτερα τη θεωρία, βλέποντας ταυτόχρονα την ακριβή εφαρμογή όσων διδάχθηκαν.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν υπηρεσίες συνεργατών του προγράμματος, οι οποίες τους παρέχονται χωρίς κόστος για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του digital marketing και να έχουν μια πλήρη εικόνα των νέων πρακτικών που χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρίες για να παραμείνουν στην κορυφή. Το πακέτο αυτό των partner services είναι προσφορά των: Amaze, Monitor και Socialab.

Στο Professional Diploma in Digital Marketing έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 530 στελέχη της αγοράς εργασίας, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα μιας πληθώρας εταιριών: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve-Lilly, Havas Media, Colgate-Palmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche, Saturn Hellas, Lamprakis Press, Lexmark, Piaggio, KMG, Pepsico, Samsung, Internetq, FSDirect, Imperial Tobacco, SARANTIS, Βιοιατρική, GlaxoSmithKline, Focus Bari, Mindshare, Rainbow Waters, Mattel, Folli Follie, Henkel, Adidas, Calzedonia, Philip Morris, Travelplanet24, Accenture, Mattel, Novartis, Oikogeneia Stergiou, Kafkas, Melissa Kikizas, L’oreal, Elin, Ελληνικά Πετρέλαια κ.α.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του course.

Seminars · Social Media

alba · course · digital marketing · education · pddm · seminar

Brand & Marketing Managers · Directors / Senior Management · e-Shops · Small Businesses

Vivian Papazoglou

Η Βίβιαν έχει οικονομικό υπόβαθρο. Τον τελευταίο καιρο ανακαλύπτει το χώρο του digital marketing και τις προοπτικές του. Σήμερα εργάζεται στη Socialab ως project manager και βλέπει τη δουλειά της ως μια δημιουργική πρόκληση.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting