X

We are looking for Interns!

Παρακολουθείς τις εξελίξεις, ξέρεις πως το μέλλον του Marketing βρίσκεται στο Digital και… θέλεις να γνωρίσεις τον χώρο εκ των έσω;

Τότε, δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις μια θέση Intern στη Socialab, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψεις και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο agency-side του digital marketing, αναπτύσσοντας περιζήτητες δεξιότητες, συνεισφέροντας στη διαχείριση λογαριασμών και συμβάλλοντας στην υλοποίηση projects πελατών. Το πελατολόγιο της Socialab αποτελείται από global & national brands, όπως PepsiCo, Tasty, UNHCR, Hellenic Duty Free Shops, Sarantis, Herbalife, Subaru, FOX, Stabilo κ.ά.

Για την επιλογή του υποψηφίου, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η άμεση διαθεσιμότητα σε full-time θέση, η μεγάλη αγάπη για το digital marketing και, φυσικά, η όρεξη για μάθηση! Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα της πρακτικής της, η Socialab έχει ένα πολύ καλό ιστορικό πρόσληψης αρκετών εκ των ατόμων που ήρθαν αρχικά σε θέση Intern.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν άμεσα βιογραφικό στο jobs+int@socialab.gr , μαζί με δυο λόγια σχετικά με τους λόγους και τους σκοπούς για τους οποίους επιθυμούν να μπουν στον κλάδο.

Danae Skafida: Η Δανάη είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Η εξωστρέφεια, η επικοινωνία και η ευελιξία των Δημοσίων Σχέσεων την γοήτευαν πάντα -αυτές και οι καλοκαιρινές διακοπές-, γι' αυτό κι έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο τομέα. Σήμερα εργάζεται ως PR Manager στη Socialab.

This website uses cookies.