The New Stuff - Suit digital marketing

YouTube Red: Αναμενόμενη συνδρομητική υπηρεσία

Mara Havaki


Επιτέλους οι εκκλήσεις των fans του YouTube για add-free videos εισακούστηκαν. Μόλις χθες, η Google ανακοίνωσε ότι έρχεται η υπηρεσία YouTube Red, η οποία θα παρέχει στους συνδρομητές του network τη δυνατότητα να παρακολουθούν βίντεο χωρίς τις διακοπές από τις διαφημίσεις. Όπως θα αναμενόταν μία τέτοια υπηρεσία δεν έρχεται χωρίς κανένα κόστος, αφού θα είναι διαθέσιμη έναντι μηνιαίου fee.

2015-10-21T193959Z-468271959-GF20000027088-RTRMADP-3-ALPHABET-YOUTUBE-SUBCRIPTION-057

Αναλυτικότερα, στις 28 Οκτωβρίου το YouTube Red θα ενεργοποιηθεί στις Η.Π.Α. με μηνιαίο subscription fee $9.99. Για τους χρήστες του iOS ωστόσο η χρέωση θα είναι λίγο πιο υψηλή και θα ανέρχεται στα 12,99$/μήνα (λόγω του in – app purchase tax της Apple). Με τη συνδρομή αυτή κάθε χρήστης θα μπορεί:

  • να απολαύσει βίντεο σε όλη την έκταση του YouTube network
  • να αποθηκεύσει βίντεο σε mobile και tablet για να τα δει offline
  • να ακούει μουσική στο background ενώ θα χρησιμοποιεί άλλα apps

Η συνδρομή θα ισχύει για όλες τις συσκευές στις οποίες θα γίνεται sign in από τον ίδιο λογαριασμό YouTube. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το Youtube στο επίσημο blog του εδώ.

[youtube= https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook]

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως σε επόμενο χρόνο η γνωστή πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο θα λανσάρει και το YouTube Music. Ένα feature που σχεδιάστηκε ειδικά για να κάνει πιο εύκολη την περιήγηση των χρηστών στις μουσικές λίστες της πλατφόρμας, όπως και να πρωσοποποιεί το ταξίδι κάθε συνδρομητή μέσα σε αυτές. Θα προσφέρεται σε ad-free έκδοση για τους συνδρομητές του YouTube Red, ενώ θα έχει κανονικά διαφημίσεις για όλους τους υπόλοιπους.

Να σημειώσουμε πως μέσα στα άμεσα σχέδια του YouTube είναι να παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες σε όσους αποφασίσουν να γίνουν συνδρομητές του YouTube Red. Έτσι τους πρώτους κιόλας μήνες του νέου έτους, αναμένεται να προβάλλονται original σειρές και ταινίες μερικών από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς της πλατφόρμας. youtubered

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το δημοφιλέστερο video-sharing website εργάζεται με ταχύτατους ρυθμούς ώστε να είναι σύντομα διαθέσιμη η νέα “κόκκινη” έκδοσή του και σε άλλες χώρες. Ένα είναι το σίγουρο και δε θα χρειαστεί να ανησυχούμε, ότι το γνωστό free of charge YouTube που έχουμε συνηθίσει, δε θα χαθεί.

Τώρα το κατά πόσο οι χρήστες θα πληρώσουν δέκα δολλάρια το μήνα για μια υπηρεσία που μπορούν να έχουν απλά εγκαθιστώντας έναν ad blocker δωρεάν είναι κάτι που αναμένουμε να δούμε.

 

YouTube

ad-free · google · youtube · youtube red

Agencies · Brand & Marketing Managers

Mara Havaki

Η Μάρα κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακάλυψε τη δυναμική που κρύβει ο κλάδος του Marketing. Μετά την αποφοίτησή της, την κέρδισε ολοκληρωτικά ο χώρος του digital, στον οποίο και δραστηριοποιείται έκτοτε. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε στη Socialab ως Marketing & PR Manager, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει και την αρχισυνταξία του Suit.gr.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting