X

Νέες λειτουργίες στο Instagram: Eνεργοί σύνδεσμοι σε άλλα προφίλ και hashtags στο bios

Το Instagram προσθέτει κάποιες νέες επιλογές συνδέσμων στο βιογραφικό σας προφίλ, το οποίο θα προσφέρει νέους τρόπους για να συνδέσετε το κοινό με τις σχετικά με εσάς hashtags ή να ανατρέξετε σε άλλους χρήστες, αυξάνοντας το δυναμικό έκθεσης μέσα στην εφαρμογή.

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω εικόνα, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να προσθέσετε ετικέτες με δυνατότητα κλικ ή / και συνδέσμους σε άλλους χρήστες του Instagram μέσα στις βιογραφικές σας λεπτομέρειες.

Όπως εξηγεί το Instagram:

“Με το hashtag και τους συνδέσμους προφίλ στο bio σας, μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντα σας ακριβώς στο προφίλ σας. Είτε είστε #guitarlover, σε #pencilsketching ή έχετε ένα λογαριασμό #makeupTutorial, τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με οποιαδήποτε hashtag ή προφίλ που θέλετε.”

Η προσθήκη ενός hashtag ή ενός συνδέσμου προφίλ είναι απλή – πρώτα, πατήστε στο ‘Επεξεργασία προφίλ’ και πηγαίνετε στο bio τμήμα. Όταν πληκτρολογείτε ένα σύμβολο # ή @, θα δείτε τώρα μια λίστα των συνιστώμενων hashtag και των λογαριασμών που θα συμπεριληφθούν (όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα παραπάνω). Από εκεί, επιλέγετε τις ετικέτες και τα προφίλ που θέλετε να προσθέσετε και θα συνδεθούν αυτόματα στο βιογραφικό σας.

Υπάρχει ένας σωρός ευκαιριών σε αυτά τα νέα εργαλεία για brands που θέλουν να ενισχύσουν την έκθεσή τους.

Καταρχάς, προσθέτοντας hashtags, αναμφίβολα θα βοηθήσετε να διασφαλίσετε ότι το προφίλ σας εμφανίζεται σε σχετικές αναζητήσεις που σχετίζονται με το hashtag, δίνοντάς σας έναν άλλο τρόπο δημιουργίας έκθεσης για το λογαριασμό σας.

Φυσικά, αυτό συνέβαινε σε μεγάλο βαθμό για κάποιο χρονικό διάστημα ούτως ή άλλως, καθώς μπορούσατε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης των hashtag από τους ‘People’, αλλά η δυνατότητα προσθήκης ετικετών στα βιογραφικά σας θα σας συνδέσει με την ευρύτερη συζήτηση. Το κύριο πλεονέκτημα για το Instagram είναι ότι θα ενθαρρύνει την περαιτέρω εμπλοκή με αυτές τις ετικέτες, αλλά τη σύνδεση του προφίλ σας σε αυτά, πιο άμεσα, και θα μπορεί να σας ευθυγραμμίσει καλύτερα με αυτές τις ίδιες τάσεις.

Αλλά εκεί που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει πάρα πολύ βολικό είναι αν χρησιμοποιείτε τις δικές σας, επώνυμες ετικέτες. Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε την ετικέτα #brand που θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν γρήγορα και αμέσως κλικ για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις χρήσεις αυτής της ετικέτας, συνδέοντας αποτελεσματικά με μια παρουσίαση Instagram περιεχομένου που σχετίζεται με την επιχείρησή σας – τόσο μέσω του δικού σας περιεχομένου όσο και μέσω UGC.

Για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία Hilton τώρα συνδέονται με την ετικέτα #sharemyhiltonpic, η οποία φέρνει έναν σωρό από εικόνες από τις διάφορες ιδιότητες και τις γύρω τοποθεσίες.

Όσον αφορά τη σύνδεση με άλλους λογαριασμούς Instagram, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια μεγάλη επιλογή για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας ενός brand, κυρίως μέσω των δημοφιλών influencers και των υπευθύνων των εργαζομένων σας.

Για καμπάνιες με influencers, θα μπορείτε πλέον να τους ζητήσετε να προσθέσετε έναν άμεσο σύνδεσμο είτε στο προφίλ του brand σας ή / και στα branded hashtag στο bio περιβάλλον, αυξάνοντας το δυναμικό έκθεσης, ενώ οι υπάλληλοί σας θα μπορούν επίσης να συνδεθούν με αυτό τον τρόπο, και να αυξάνεται διαρκώς το reach.

Smaragda Monou: Η Σμαράγδα Μόνου είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Account Executive στην Socialab.

This website uses cookies.