X

1 dm of separation

Τα social media αλλάζουν τα πάντα όταν κάποιος μπορεί να δει τι λένε διάφορα celebrities (καλλιτεχνικά, πολιτικά, οικονομικά, whatever) που τον ενδιαφέρουν. Αλλά ακόμα περισσότερο όταν μπορεί ο οποιοσδήποτε να τους πει κάτι, που αν είναι αυτό που αναζητούν εκείνη τη στιγμή τα celebs, μπορεί και να ιντριγκαριστούν.

Παλιότερα μιλούσαμε για τα 6 degrees of seperation, δηλαδή τα άτομα που μας διαχωρίζουν από το να μιλήσουμε από οποιονδήποτε στον κόσμο. Τώρα μιλάμε για το 1 DM (direct message) of separation στο twitter όταν μπορεί ο οποισδήποτε να μιλήσει στη Britney Spears, στον Ashton Kutcher, τον Shaquille O’Neill, τον Al Gore, την Demi Moore, τον Paulo Coelho, τον Jamie Oliver, τον George Lucas και πολλούς άλλους.

Και αν οι ανησυχίες σας είναι γύρω από τέτοιου είδους ανθρώπους αλλά γύρω από άλλους όπως καθηγητές, επιχειρηματίες, φιλόσοφους, marketers, σχεδιαστές, απλά βρείτε τους online.  Και επικοινωνήστε.

The world is your oyster.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

This website uses cookies.