X
    Categories: Viral

A hunter shoots a bear

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τα καλά virals έρχονται από το πουθενά. Έτσι ήρθε κι αυτό και το είδανε 2.300.000 άνθρωποι από τις 25 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το είδαν περίπου 1.000.000 άνθρωποι το τελευταίο 24ώρο και επέλεξαν το πώς θα συνεχίσει αυτή η ιστορία.

Αφού δείτε το video και επιλέξετε τη συνέχεια, δοκιμάστε να γράψετε μερικά ρήματα στο κουτάκι που σας υποδεικνύει ο κυνηγός. Και αφού παίξετε με αρκετά (loves, plays with, shoots, eats, sings to, kisses, paints, marries, cooks, kicks και πολλά άλλα), δοκιμάστε να βάλετε το όνομα του διαφημιζόμενου προϊόντος (Tipp-Ex) στο κουτί.

Update 12 Sep 2010: Από τα 2,3 εκατομμύρια που είχαν δει το video στις 6 Σεπτεμβρίου, σήμερα το έχουνε δει 6,2 εκατομμύρια.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Πολύ έξυπνη διαφήμιση!!! Σιγά σιγά το YouTube με τέτοιες έξυπνες διαφημίσεις θα καταφέρει να ξεπληρώσει την μεγάλη επένδυση που έκανε και κάνει με το να κατέχει την μεγαλύτερη υπηρεσία βίντεο στον κόσμο...

This website uses cookies.