X

Date in a Box: ένα δώρο αγάπης στο Instagram!

Η περσινή ενέργεια της Heineken για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προσέφερε μια λύση της τελευταίας στιγμής στους καταναλωτές της. Πιο συγκεκριμένα, αποτελούσε μια λύτρωση για τους «ξεχασιάρηδες» ερωτευμένους, αφού το μόνο που είχαν να κάνουν για να προλάβουν να γιορτάσουν με το ταίρι τους ήταν ένα tweet στην αγαπημένη τους μπύρα, ζητώντας κράτηση σε κάποιο εστιατόριο.

Φέτος τα πράγματα δυσκόλεψαν για το αντρικό φύλλο, και οι γυναίκες πήραν την εκδίκησή τους. Πώς; Μα φυσικά βάζοντας τους συντρόφους τους σε μια επίπονη διαδικασία, να δείξουν δηλαδή μπροστά σε όλους τους φίλους τους στο Instagram την ευαίσθητη πλευρά τους και το πόσο πολύ ήθελαν να πάνε σε ένα μυστήριο ραντεβού με την αγαπημένη τους. Το ερωτικό αυτό παιχνίδι ονομάστηκε “Date in a box”. Οι συμμετέχουσες έστελναν ένα κλειδωμένο κουτί στον «Βαλεντίνο» τους. Μέσα βρισκόταν μια πρόσκληση για ένα πρωτότυπο και ρομαντικό ραντεβού. Ο κωδικός ξεκλειδώματος του κουτιού, όμως, έφτανε στα χέρια του συντρόφου τους μόνο όταν εκείνος εξέφραζε στο Instagram τα συναισθήματα του, ενώ ταυτόχρονα η αγαπημένη του απολάμβανε τις online εξομολογήσεις του!

Πρόκειται για έναν αρκετά έξυπνο και interactive τρόπο της Heineken να έρθει κοντά με τους καταναλωτές της στα social media, με την ευκαιρία της γιορτής των ερωτευμένων.

George Varnelis: Ο Γιώργος σπούδασε ναυτιλιακά, είναι λάτρης της μουσικής, της πρωτότυπης διαφήμισης και του interactive marketing!

This website uses cookies.