X

Digital Marketing Workshop απο την Socialab για διαφημιστικές

Ποιος είπε ότι η γνώση και η εμπειρία είναι δύσκολο να μοιραστούν;

Η socialab αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου θα αποδείξει πως όταν έχεις την εμπειρία στο Digital Marketing θέλεις να την μοιραστείς με τη αγορά, όπως τόσο καιρό κάνει με το suit.gr.

Η socialab διοργανώνει το Digital Marketing Workshop, ένα εκπαιδευτικό session αποκλειστικά για στελέχη της διαφημιστικής αγοράς με σκοπό να παρέχει κάποια insights σχετικά με τη στρατηγική για Social Media Marketing και Search Engine Marketing (ναι, και SEO και PPC) και να συζητήσουμε αναλυτικά τις προοπτικές του online marketing.

Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα στελέχη.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, αλλά λάβετε υπ’ όψη σας πως θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε πρώτα τα στελέχη των διαφημιστικών εταιρειών, οπότε η προτεραιότητα έγκρισης των συμμετοχών είναι πρώτα Above, μετά Below, μετά Digital και μετά δυνητικοί πελάτες, φοιτητές ή άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή θεωρούμε πως αυτό το Workshop είναι πιλοτικό και θα ακολουθήσουν κι άλλα καθετοποιημένα workshops (για fmcg, για υπηρεσίες, για τουρισμό κ.ά.) καλό είναι να κάνετε την αίτησή σας τώρα για να παίρνετε προτεραιότητα.

Όσοι συμμετάσχουν θα ενημερωθούν με email για την ακριβή ώρα και τον τόπο που θα γίνει το workshop. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το workshop μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης εφόσον το επιθυμούν.

 

 

 

 

Vassiliki Dimopoulou:

This website uses cookies.