X

Και νέα Facebook Ads

Δεν πέρασαν περισσότεροι από δύο μήνες από τότε που το Facebook έβγαλε τα premiums ads, αλλά προφανώς η είσοδός του στο χρηματιστήριο ανάγκασε τη διοιήκηση να βγάλει και δύο ακόμα διαφημιστικά προϊόντα.

Το πρώτο είναι η προσωπική διαφήμιση. Απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν τις αναρτήσεις σου να εμφανίζονται περισσότερο στους φίλους τους. Πρoφανώς, εκτός από τους ιδιαίτερα ματαιόδοξους, το προϊόν αυτό απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το προφίλ τους (όχι κάποια σελίδα) και για επαγγελματικούς σκοπούς όπου η προσωπική προβολή μπορεί να είναι και επαγγελματικός στόχος: πολιτικούς, celebs, παρουσιαστές, αθλητές, διοργανωτές πάρτυ κ.ά.

Το δεύτερο είναι η διαφήμιση εκτός Facebook. Ακόμα δεν έχουμε δει τέτοια δείγματα -τα οποία υποθέτω πως θα δουλεύουν με ένα σύστημα παρόμοια με το Adwords- αλλά το privacy policy έχει ήδη αλλάξει προκειμένου να «χωράει» χρήση των δεδομένων χρηστών εκτός Facebook.

Σύντομα, αγαπητοί, σύντομα…

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.