X
    Categories: Advertising

O Ewan McGregor μιλάει ελληνικά για την ING / NN

Το Rebranding της ING σε NN με ξάφνιασε. Το πρόσεξα το Σάββατο βράδυ στο κτίριο της ασφαλιστικής στη Συγγρού και ήμουν στο «πότε έγινε αυτό και δε το πήραμε χαμπάρι;»

Χθες βράδυ λοιπόν πέτυχα το rebranding announcement σε μορφή video με τον ηθοποιό Ewan McGregor να μιλάει ελληνικά καθώς μας λέει για το NN (πρώην Nationale-Nederlanden).

Για να το κάνει πιο εύκολο να το θυμόμαστε, λέει ο ηθοποιός, θα προσθέσει ένα δεύτερο N στο δικό του όνομα και θα γίνει Ewann McGregor.

Μην ψάχνετε για πολιτική σημασία στο σχολιασμό αυτό με τα ονόματα που έχουν ένα ή δύο Ν. Το ίδιο κλιπάκι έχει δημιουργηθεί σε άλλες 5 βαλκανικές γλώσσες για τοπικές ανάγκες του rebranding. Πάντως, για την ιστορία, η επί 20 χρόνια γυναίκα του Ewan(n) είναι Ελληνίδα.

Σε κάθε περίπτωση, hats off to NN. Το διεθνές αστέρι με ένα touch of localization μου άρεσε.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.