X

Ήρθαν τα facebook offers

Όπως ήδη θα γνωρίζετε το facebook εδώ και καιρό δοκίμαζε ένα νέο προϊόν, τα facebook offers το οποίο επιτρέπει σε επιχειρήσεις να δημιουργούν προσφορές μέσα από τα fanpages τους.

Αν μπείτε λοιπόν στο newsfeed σας σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δείτε ένα feed story όπως κι αυτό στην παρακάτω εικόνα.

Όπως φαίνεται και από την εικόνα το μόνο που χρειάζεται  για να αποκτήσετε αυτή την προσφορά είναι να κάνετε click στο “Αποκτήστε την προσφορά” ή “Get the offer” για όσους χρησιμοποιούν τα Αγγλικά και αμέσως θα εμφανιστεί η επιλογή για “διεκδίκηση προσφοράς”.

Αμέσως θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει πως η προσφορά σας θα αποσταλεί στο email σας.

Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να τυπώσετε την προσφορά ή να πάτε με το κινητό σας στο ταμείο του καταστήματος και να εξαργυρώσετε την προσφορά.

Επίσης το facebook κάνει πολύ εύκολο το sharing των προσφορών με το κουμπί “Share Offer” που υπάρχει πάνω στην προσφορά ενώ υπάρχει ενώ παράλληλα έχει και link στο fanpage που έχει δημιουργήσει την εκάστοτε προσφορά.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε να δημιουργήσετε κι εσείς μία προσφορά στο facebook για τους fans της σελίδας σας τότε δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα καθώς αυτή τη στιγμή τα facebook offers είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένα fanpages.

Αν πάλι είστε από τους τυχερούς που έχουν το δικαίωμα να ανεβάσετε μία προσφορά τότε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:

  1. Μπείτε στη σελίδα σας
  2. Πάνω δεξιά, κάντε click στο εικονίδιο Offer
  3. Γράψτε τον τίτλο που θέλετε να έχει η προσφορά σας. Καλό είναι να φαίνεται ξεκάθαρα η προσφορά σας
  4. Βάλτε την ημερομηνία λήξης της προσφοράς
  5. Ανεβάστε μία φωτογραφία για την προσφορά σας
  6. Πατήστε Next
  7. Περιγράψτε τους όρους και τις συνθήκες της προσφοράς και τέλος…
  8. Πατήστε Post
Το καλό πάντως είναι ότι η χρήση των προσφορών είναι εντελώς δωρεάν και για τις επιχειρήσεις αλλά και για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις προσφορές.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και την πρώτη Ελληνική προσφορά στο facebook!
Larry Ioannidis: O Larry Ιωαννίδης είναι 26 ετών και τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στον τομέα του Digital Marketing σε ΜΚΟ και εταιρείες. Αυτόν τον καιρό έχει αναλάβει καθήκοντα Growth Marketer για το BlindChat στην sidebar. Ασχολείται με τα Social Media από τότε που το myspace.com ήταν το πιο hot social network αν και τώρα το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε στο facebook ή στο twitter

View Comments (0)

  • "Το καλό πάντως είναι ότι η χρήση των προσφορών είναι εντελώς δωρεάν"

    ...προς το παρόν ...

    • Δεν νομίζω να μπει fee για τα offers... αλλά σίγουρα θα πληρώνεις για να τα διαφημίσεις σε μεγαλύτερο κοινό με ads... :)

  • Πώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή από κοντά;Εκπροσωπώ ένα νέο social network το οποίο προσφέρει και ανάλογες προσφορές τύπου deals και βρίσκεται σε φάση pre-launch.Να μιλήσουμε για τις δυνατότητες του.

    • Καλησπέρα Milos. Μπορείς να με καλέσεις στο γραφείο μου από Δευτέρα (211 800 6400) ή να μου στείλεις email στο george@socialab.gr. Ευχαριστώ.

This website uses cookies.