X
    Categories: Mobile

Google Maps Indoors

Μερικές φορές πρέπει απλά να είμαι λίγο πιο ευθύς για χάρη πρακτικότητας. Επιτρέψτε μου:

Αποφασίζεις για το marketing μεγάλων καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, αεροδρομίων, εκπτωτικών χωριών και γενικότερα μεγάλων χώρων;

Τότε πρέπει να μάθεις το ότι η νέα έκδοση των Google Maps υποστηρίζει και τη χαρτογράφηση εσωτερικών χώρων. Και αυτή ειναι πολύ πιο χρήσιμη από την εφαρμογή που θέλεις να φτιάξεις εσύ για το χώρο σου, γιατί πολύ απλά τη δική σου την εφαρμογή θα την κατεβάσουν ούτε 1.000 άτομα (και θα το χρησιμοποιούν μετά από λίγο καιρό περίπου το 1/10 αυτών), ενώ το Google Maps είναι προεγκατεστημένο σε κάθε smart phone (μη με αρχίσετε με τα Windows Mobile) και χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες χιλιάδες χρήστες.

Οπότε αν θέλεις αποτελέσματα και όχι να κλεισεις το brand σου στο μικρόκοσμό του, get social και ανοίξου στη μεγαλύτερη πλατφόρμα χαρτών.

Το video:

Το παράδειγμα του IKEA:

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.