X

ICEEfest Academy: όλη η γνώση για το digital marketing σε μία πλατφόρμα

Το ICEEfest και το AllThingsFacebook, τα μεγαλύτερα συνέδρια για digital marketing σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη, συγκεντρώνουν ειδικούς από όλο τον κόσμο για να μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις σε eCommerce, social media, mobile και gaming.

Τώρα, η ThinkDigital, που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση των δύο συνεδρίων, δημιούργησε την ICEEfest Academy, μία online πλατφόρμα στην οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα τα videos και slides από τις παρουσιάσεις των ομιλητών.

Στη διάθεση των χρηστών βρίσκεται αποκλειστικό περιεχόμενο από στελέχη των γιγάντων του Internet, όπως η Google, το Facebook, το YouTube, η Microsoft και η Yahoo!

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα έχει ήδη ανανεωθεί με πλούσιο υλικό που είναι ανοιχτό σε όλους. Όσοι χρήστες επιθυμούν μπορούν να γίνουν συνδρομητές για να αποκτήσουν πρόσβαση και στις υπόλοιπες παρουσιάσεις, μέσω της Video on Demand υπηρεσίας.

Despina Skordili: Μετά από τρία χρόνια στη δημοσιογραφία, την κέρδισε ο κόσμος των social media. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στα New Media στην Ολλανδία, εργάζεται ως social media brand manager σε digital marketing agency.

This website uses cookies.