X

Τέλος στα ψεύτικα likes στο facebook

Πριν από λίγες μέρες το facebook προχώρησε στην αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας προστατεύοντας τα brands από ψεύτικα likes.

Ένα τέτοιο σύστημα υπήρχε και στο παρελθόν και στην ουσία το facebook προχώρησε στην αναβάθμιση και βελτίωσή του.

Η ομάδα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου υπόσχεται πως από δω και πέρα η αγορά “fake likes” θα μπλοκάρεται με ένα αυτόματo σύστημα που εντοπίζει ανάλογες κινήσεις, που απαγορεύονται από τους κανονισμούς του facebook.

Το νέο αυτό αυτοματοποιημένο σύστημα θα αφαιρεί τα likes που έχουν γίνει με κακόβουλο λογισμικό, από χακαρισμένους λογαριασμούς ή από αγορά “χύμα” likes.

Αν λοιπόν σκεφτήκατε να αγοράσετε “fake likes” ή να χρησιμοποιήσετε ψεύτικους λογαριασμούς για την ανάπτυξη κάποιας σελίδας σας, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

πηγή: facebook.com

 

Larry Ioannidis: O Larry Ιωαννίδης είναι 26 ετών και τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στον τομέα του Digital Marketing σε ΜΚΟ και εταιρείες. Αυτόν τον καιρό έχει αναλάβει καθήκοντα Growth Marketer για το BlindChat στην sidebar. Ασχολείται με τα Social Media από τότε που το myspace.com ήταν το πιο hot social network αν και τώρα το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε στο facebook ή στο twitter

View Comments (0)

This website uses cookies.