X

Ξεκινάει ο νέος κύκλος του Professional Diploma in Digital Marketing

Μετά από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων του Professional Diploma in Digital Marketing, που διοργανώνεται από τη Socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, έχουν ξεκινήσει ήδη οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο, που αρχίζει στις 23 Ιουνίου 2014.

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing.

Η ύλη του προγράμματος έχει παραχθεί από το Digital Marketing Institute (DMI), τον μεγαλύτερο φορέα για εκπαίδευση στο ψηφιακό marketing παγκοσμίως, και περιλαμβάνει μαθήματα σε ενότητες όπως: Social Media Marketing, Mobile Marketing, Search Engine Marketing, Web analytics, Display Advertising κ.α.

Το Syllabus του Postgraduate Diploma in Digital Marketing έχει δημιουργηθεί από το SAC (Syllabus Advisory Council) του Digital Marketing Institute, το οποίο περιλαμβάνει τις κάτωθι εταιρείες:

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και 16 Ιουνίου. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες, και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο website του ALBA.

Despina Skordili: Μετά από τρία χρόνια στη δημοσιογραφία, την κέρδισε ο κόσμος των social media. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στα New Media στην Ολλανδία, εργάζεται ως social media brand manager σε digital marketing agency.

This website uses cookies.