X

Traditional Media

Οι πωλήσεις των περιοδικών και των εφημερίδων πέφτουν. Η τηλεθέαση επίσης.

Mediaκοί όμιλοι έχουν όλο και λιγότερους πιθανούς μνηστήρες, καθώς για να επιβιώσουν θα πρέπει να ξέρουν πραγματικά τι κάνουν.

Ο νόμος της αγοράς αρχίζει να εφαρμόζεται. Δε μπορούν να επιβιώσουν όλα τα κανάλια.

Ο κόσμος προτιμάει να διαβάσει ειδήσεις οnline παρά να δει το δελτίο στην τηλεόραση. Προτιμάει να κατεβάσει το έργο του και τη σειρά του από έξω παρά να περιμένει να τη δει όταν το κανάλι αποφασίσει. Προτιμά να χαζέψει στο facebook παρά να ασχοληθεί με τις κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Μέχρι λοιπόν να υπάρξει μια πραγματική σύγκλιση τηλεόρασης και Internet, μέχρι η τηλεόρασή μας να είναι απλώς ένας υπολογιστής που μας προσφέρει custom περιεχόμενο όποτε το θέλουμε, τα κανάλια θα συνεχίσουν να χάνουν έδαφος με τον ίδιο τρόπο που χάνει έδαφος η δισκογραφία εδώ και 15 χρόνια χάρη στο mp3.

Οι ταχύτητες πρόσβασης στο Internet μεγάλωσαν, μια ταινία μπορεί να κατέβει σε 20 λεπτά και αυτό έχει αλλάξει το παιχνίδι.

Your Move.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.