X

Village Cinemas με Cosmote

Τα Village Cinemas προβάλλουν αρκετά το οικονομικό πακέτο 2 For One της Cosmote.

Στέλνοντας ένα κενό SMS από Cosmote στο 19019, οι χρήστες μπορούν να πάρουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός (συν το €1 κόστος του SMS).

Σαν κίνηση είναι πολύ καλή, αν και τώρα που πήγαμε να κλείσουμε τα σχετικά εισιτήρια για να δούμε τη Νήσο, δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε θέσεις για προκράτηση. Οι βραδινές παραστάσεις ήταν όλες κλεισμένες και μόνο για τις 20:00 βρήκαμε. Αυτό μάλλον δείχνει την επιτυχία τόσο της ταινίας, όσο και του 2 for one που καταφέρνει να γεμίζει τις αίθουσες ακόμα και τις Τετάρτες που διαφορετικά είναι ψιλονεκρές μέρες.

Ευτυχώς έχουν προβλέψει και την περίπτωση που μόνο ένα άτομο, από μια παρέα 4, έχει σύνδεση Cosmote, οπότε με ένα κινητό μπορείς να πάρεις μέχρι και δύο κωδικούς (τους οποίους βάζεις στο site της Village όταν κλείνεις τα εισητήρια).

Το μόνο θεματάκι που είχαμε είναι πως παρά το ότι βάλαμε δύο κωδικούς και επιλέξαμε να αγοράσουμε μόνο 2 εισιτήρια (άρα στο σύνολο θα έπρεπε να είναι 4 τα εισιτήρια), τελικά βρεθήκαμε με 6 εισιτήρια. Αλλά με τόση ζήτηση που έχει η Νήσος, μάλλον δε θα δυσκολευτούμε καθόλου να πουλήσουμε τα δυο περισσευούμενα εισιτήρια σε κάποιους ενδιαφερόμενους στην ουρά.

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο στη Village που κάνει έξυπνες ενέργειες. Αλήθεια, μετράνε καθόλου στην Village το πόσο συζητιέται online αυτή τους η κίνηση;

Θα δείξει…

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.