X

Πως θα αποκτήσετε περισσότερους followers βάζοντας hashtags!

Ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για να κερδίσετε γρήγορα Instagram followers είναι να γράψετε μια λεζάντα που περιλαμβάνει σχετικά hashtags σε κάθε εικόνα που δημοσιεύετε. Αυτό πρέπει να γίνει με ευλάβεια καθώς πρόκειται να είναι το πιο σημαντικό βήμα σας για να κερδίσετε δημοτικότητα με το πλήθος.

Η ικανότητα να γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε και πότε να χρησιμοποιείτε ένα hashtag είναι μια βασική δυνατότητα για την ανάπτυξη των Instagram followers, ειδικά για μερικά παιδιά ηλικίας 12 ετών αυτό έρχεται ως δεύτερη φύση, αλλά για εμάς τους τακτικούς εργατικούς ανθρώπους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι # σημαίνει αριθμός εδώ είναι μια λίστα με εύκολες οδηγίες που θα εκτοξεύσουν τους followers του προφίλ μας.

Χρησιμοποιήστε keywords

Η χρήση των keywords είναι πολύ σημαντική, διότι σίγουρα θα σημαίνει αύξηση του αριθμού προβολών της ανάρτησής σας και η χρήση αυτών είναι σημαντική όταν σχεδιάζετε να αποκτήσετε περισσότερους Instagram followers.

Μην υπερβείτε τα όρια

Όταν οι χρήστες κάνουν αναζήτηση σε ένα hashtag στο Instagram, ένα απ’ αυτά θα είναι η σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και αυτούς, γι ‘αυτό φροντίστε να δημοσιεύσετε μόνο hashtags που σχετίζονται με την εικόνα του post και ποτέ μην υπερφορτώνετε με hashtags ένα post, “it #hurts #my #brain #whenever I #see a #post with #20+ #hashtags #that #do #not #even #make #sense”.  ΟιInstagram followers δεν θα βρουν αυτό ως καλό παράδειγμα χρήσης των hashtag σας, επομένως θα το απορρίψουν ως ένα αδιάφορο ή ένα spam post και θα προχωρήσουν στο επόμενο post κάποιου άλλου. Αντί αυτού δοκιμάστε να δημοσιεύσετε κάτι σε αυτό το πλαίσιο “I love how our product represents many nationalities and helps to spread the #Love around the world#International#NameOfYourProduct #YourBrand”.

Μη χρησιμοποιείτε hashtags που δε χρειάζεστε

Ξεχάστε κάτι τέτοιο, χρησιμοποιώντας hashtags που δεν έχουν καμία σχέση με το post θα χάσετε τους Instagram followers. Αυτό θα είναι απλά ένα ενοχλητικό post που στην πραγματικότητα αντί να σας φέρει στο σημείο που θέλετε θα αρχίσετε να λάμβετε νέους spam Instagram λογαριασμούς  ως followers και δε θέλετε κάτι τέτοιο. Αυτό που πρέπει να έχετε ως στόχο είναι να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα κύμα θετικής δράσης-αντίδρασης στον λογαριασμό σας στο Instagram, δημιουργώντας έτσι traffic και πιθανούς πελάτες, χάρη στην προσεκτική διαχείριση αυτού του λογαριασμού.

Χρησιμοποιείστε το μυαλό σας

Τώρα το μόνο που έχετε αφήσει να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε. Χρησιμοποιώντας όλες αυτές τις οδηγίες καθίστε και σκεφτείτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά που θα συνδέσουν το προϊόν σας με τους ανθρώπους, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Instagram followers. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας λίστας με όλα τα hashtags που θεωρείτε χρήσιμα και μόλις τα έχετε παρατάξει, ξεκινήστε να τα βγάζετε ένα προς ένα, σκεπτόμενοι αν πληροί τις απαιτήσεις που χρειάζεστε για να το μεταβιβάσετε σε μια δεύτερη λίστα που είναι η λίστα σας “έτοιμη για χρήση“. Τώρα έχετε μια λίστα που είναι έτοιμη για χρήση, η οποία θα πρέπει να περιέχει λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν το προϊόν ή την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας υπόψη την εξειδίκευση της επιχείρησής σας. Αυτή η λίστα δεν πρέπει να περιλαμβάνει ασαφείς λέξεις, πρέπει να είναι λέξεις-κλειδιά που γνωρίζετε ότι πρόκειται να εντοπιστούν στο λογαριασμό σας.

Giannis Kotselis: O Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χώρος του Digital Marketing και ειδικότερα των Social Media μπήκε στη λίστα ενδιαφέροντός του από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα εργάζεται ως Account Executive στη Socialab.

This website uses cookies.