X

Πώς να κάνεις διαγωνισμό στο Facebook

Πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να στήσεις ένα διαγωνισμό στο Facebook;

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που το επιτρέπουν και ανάλογα με το budget της κάθε καμπάνιας, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε κάποια custom λύση.

Αλλά στην περίπτωση που δεν έχετε το budget κάποιων χιλιάδων ευρώ για κάτι τέτοιο, προτείνουμε την εφαρμογή διαγωνισμών που εμείς δημιουργήσαμε και την έχουμε δοκιμάσει με αρκετούς μεγάλους πελάτες.

Την εφαρμογή αυτή έχουν αξιοποιήσει το Lipton, η Neff, το Kinder Bueno (live demo μέχρι τις 14 Οκτωβρίου) και αρκετά ακόμα brands με μικρό κόστος.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Καλησπερα,
    Στο αρθρο σας δεν αναφερετε πως μπορει καποιος να κανει εναν διαγωνισμο.
    Μπρειτε να με ενημερωσετε για αυτο?
    Ευχαριστω.

    • Καλημέρα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 211 800 6400 και θα σας εξηγήσω σε ποιά εφαρμογή αναφέρομαι, η οποία πραγματοποιεί διαγωνισμούς με μικρό κόστος.

  • τζαμπα πως κανουμε ασε τα λεφτα.... βημα προς βημα...
    ολοι θελετε να μας τα περνετε

    • Ναι, είμαστε κακοί άνθρωποι εμείς και το κάνουμε για το χρήμα. Ενώ εσείς το κοινό στη σελίδα το θέλετε για μη εμπορικούς σκοπούς φαντάζομαι.

This website uses cookies.