X
    Categories: Facebook

Δωρεάν πρόσκληση για το All Things Facebook ’13

Με στόχο ακόμη καλύτερα αποτελέσματα το δημοφιλές συνέδριο επιστρέφει, με κορυφαίους διεθνείς και έλληνες ομιλητές.

Το AllThingsFacebook, το μοναδικό ελληνικό συνέδριο αποκλειστικά για το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ThinkDigital και χαίρει της επίσημης υποστήριξης του Facebook, επανέρχεται στις 25 Νοεμβρίου, εστιάζοντας στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Βαθείς γνώστες του Facebook Marketing από το εξωτερικό και την Ελλάδα θα βρεθούν παρουσιάσουν στρατηγικές, cases και μυστικά για τη μεγιστοποίηση του awareness, του engagement, του reach και του effectiveness.

Οι διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου είναι οι: Serhad Bolukcu, Market Manager του Facebook για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Sebastian Szmigielski, Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Matt Owen, Head of Social, στο δημοφιλέστατο site για το digital Marketing, Econsultancy, Jerry Daykin, European Social Media Manager της Mondelez International και Tito Favino, Brand & Business International Director, της Draftfcb London.

Και όπως πάντα, για να κερδίσει ένας από εσάς την δωρεάν πρόσκληση που εξασφαλίσαμε με την ευγενική προσφορά της Boussias Conferences, θα πρέπει να κάνετε μια εγγραφή στο newsletter του suit.gr στο πάνω σημείο της sidebar στα δεξιά σας και να την επιβεβαιώσετε στο email που θα σας έρθει.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος όλοι οι email subscribers στο suit.gr, παλιοί και νέοι, αλλά οι συνδρομητές έχουν ο καθένας διπλάσιες πιθανότητες να κερδίσουν (κάθε email παίζει με δύο συμμετοχές). Ο διαγωνισμός κλείνει στις 12:00 το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί ακριβώς κάτω από το σημείο όπου έκανε την εγγραφή του στη δεξιά στήλη, όπου τώρα βρίσκονται οι νικητές προηγούμενων διαγωνισμών.

 

 

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.