X
    Categories: Personal

Digital Engagement Party

Χρωστούσαμε εδώ και δύο περίπου εβδομάδες μία ανακοίνωση. Προτιμήσαμε να την κάνουμε σήμερα, του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς αφορά σε engagement party.

Περιμένουμε στο πάρτυ μας όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μεγαλύτερη εξοικείωση με τα ψηφιακά μέσα. Θα «χορέψουμε» σε ρυθμό social και θα πιούμε στην υγειά του search.

Και αν μου μπερδευτήκατε λιγάκι, το πάρτυ είναι το για το Professional Diploma in Digital Marketing, το οποίο λάνσαρε η Socialab μαζί με το ALBA Graduate Business School ως partners, σε συνεργασία με το Digital Marketing Institute, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φορέα για digital marketing διεθνώς.

Το course αφορά σε 30 ώρες ουσιαστική εκπαίδευσης και ξεκινάμε σε ένα μήνα. Περισσότερες πληροφορίες για το course θα βρείτε στο site του ALBA.

See you there!

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.