X
    Categories: Facebook

Drunk Sinatra

Ένα από τα πιο όμορφα μπαράκια της Κολοκοτρώνη στο κέντρο είναι το Drunk Sinatra. Ωραίο, ατμοσφαιρικό, ιδιαίτερο. Αυτό όμως που κέρδισε περισσότερο την εκτίμησή μου είναι η σελίδα του στο Facebook.

Απ’ όσο μπορώ να καταλάβω, τη σελίδα δεν την ελέγχει κάποιο agency ή επαγγελματίας στα social media. Παρόλα αυτά, το περιεχόμενο είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε.

Ο admin αναρτεί περιεχόμενο το οποίο ταιριάζει πραγματικά με το χαρακτήρα του μπαρ και το κάνει καλά, παίζοντας πολύ και με εικόνα και με κείμενο.

Από τη δική μου εμπειρία, κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο: δεν είναι συχνό το να μπορεί κάποιος μέσα από μια μικρή επιχείρηση να μπορεί να επιδείξει καλή κατανόηση του “τι εστί content στα social media” αναρτώντας σπιρτόζικο περιεχόμενο, καλά χρονισμένο, με σωστό tempo.

Παίζοντας με cult εικόνες, έξυπνες ατάκες και πρωταγωνιστές μιας άλλης εποχής, φροντίζει να ξεχωρίζει στο newfeed των χρηστών που το ακολουθούν και να αποσπάει engagement.

Μα, θα μου πείτε, είναι άλλο να πουλάς entertainment και άλλο να πουλάς προϊόντα, υπηρεσίες ή κάτι άλλο πιο δομημένο. Συμφωνούμε. Αλλά η δουλειά φαίνεται επαγγελματική και μπράβο σε όποιον το κάνει.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • αγαπαμε drunk sinatra!
    ps. για την ιστορία..αποδείξεις κόβει το μπαράκι! σε μένα έστω!! :p

This website uses cookies.