X
    Categories: Facebook

Ειδοποιήσεις από σελίδες

Ένα νέο feature βγάζει το facebook, επιτρέποντας τους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τις σελίδες που τους ενδιαφέρουν, ουσιαστικά μεγαλώνοντας κατά πολύ την πιθανότητα να βλέπει κάποιος χρήστης τις αναρτήσεις της σελίδας, αφού θα ενημερώνεται για αυτές.

Η λειτουργία θυμίζει πολύ το αντίστοιχο “Close Friends” μεταξύ προσωπικών προφίλ και μάλλον θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως οι χρήστες δε θα χρησιμοποιήσουν ιδιαίτερα τη λειτουργία αυτή, παρά μόνο ίσως σε μεγάλα lovebrands, σελίδες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος με πολύ δυνατό unbranded περιεχόμενο (τύπου Let It Beh, η Χολή κ.ά.), σελίδες με brands ψυχαγωγίας (ομάδες, συναυλίες, συγκροτήματα) και κάποιες σελίδες προσώπων (καλλιτεχνών, αθλητών, πολιτικών).

We’ll see…

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.