X
    Categories: Personal

Google in Blogger (666)

Να και κάτι που δεν γνώριζα για την αναζήτηση στο Google.

Αλλά πριν σας πω τι είναι αυτό που δε γνώριζα, πρέπει να σας προειδοποίησω ότι:

  1. Πρόκειται για διαβολική σύμπτωση
  2. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε το link που θα σας δώσω να ξέρετε ότι πάει στο προσωπικό μου blog (το οποίο φυτοζωεί εδώ και τρία χρόνια, μετά από πολλές επιτυχίες από το 2004 ως το 2008).
  3. Δεν πιστεύω σε 666, διαβόλους κλπ. (αλλά αυτό το ξέρατε ήδη, έτσι;)

Έψαξα λοιπόν πρόσφατα για την ApsriLexi, ενα site που από παλιά είχε ενδιαφέρουσες λέξεις και φράσεις και έδινε την ετυμολογία τους. Είχανε ένα ενδιαφέρον newsletter κάθε μέρα και στέλνανε μια τέτοια λέξη ή φράση κάθε μέρα. Ως geek, μου αρέσουν αυτά.

Τις προάλλες, ψάχνοντας για την asprilexi στο Google, είδα μια μίνι-φωτογραφία μου στο πρώτο αποτέλεσμα. Και μετά είδα καλύτερα.

Το Google ήξερε ποιός είμαι (αφού έχω κάνει log in), έχει ελέγξει τα blogs που έχω στο Blogspot και έχει διαπιστώσει ότι το site αυτό που μου προβάλει στα αποτελέσματα είναι ένα website στο οποίο έχω δώσει link από το blog μου σε μια ανάρτηση της 6/6/06.

Γι αυτό σας λέω. Είμαστε όλοι φακελωμένοι. 666.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.