X

Mega not

Ενδιαφέρουσα γίνεται η αντιπαράθεση των δημοκρατικών μέσων έναντι στα κατευθυνόμενα, αφού το Mega αναγκάστηκε να κατεβάσει (προσωρινά φαντάζομαι) προ ολίγου τη σελίδα του από το Facebook, η οποία κατακλείστηκε από σχόλια αγανακτισμένων πολιτών για την αντιμετώπιση που είχε ο σταθμός έναντι στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση πλήθος στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις.

Τα σχόλια είχαν διαρκώς αυξητικό ρυθμό καθώς οι υπεύθυνοι δεν προλάβαιναν να τα διαγράφουν. Η συνέχεια γράφεται στο  twitter με το hashtag #megatv (κυρίως).

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων ως μια μόδα της τεχνολογίας, αλλά φαίνεται να του διέφυγε η απερχόμενη μόδα της τηλεόρασης που συνεχώς χάνει την επιρροή της στους πολίτες.

 

Update 2011-05-30 13:00:

Με ειδοποίησαν σε χρόνο dt από το twitter πως η σελίδα του MegaTV ξανανέβηκε, αφού πρώτα διέγραψαν οι διαχειριστές πολλά από τα σχόλια που είχαν αναρτηθεί στον τοίχο του. Αναρτούμε την ανακοίνωσή τους και τον αριθμό σχολίων (τα περισσότερα όχι ενθαρρυντικά).

 

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Παρόλα αυτά, μεγάλωσε και το Edge Rank του @megatv στο facebook! :D

  • Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό, μπορεί τα reports να παίξουν το ρόλο τους.

  • έριξα μια γρήγορη ματιά στα σχόλια, αηδίασα... διαφωνώ κάθετα με το Mega, θεωρώ ότι πρωτοστατεί στο παιχνίδι της κυβερνητικής παραπληροφόρησης αλλά η προσπάθεια φασιστικής φίμωσης που επιχειρούν οι ανώνυμοι/ψευδώνυμοι/επώνυμοι σχολιαστές μου θυμίζει τη Γερμανία των εθνικοσοσιαλιστών του '36, τον Δεκέμβρη του 2008 όπου όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για την γενική πυρπόληση και καταστροφή περιουσιών στην Αθήνα ήταν πλέον «στόχος», την οχλοκρατία και τις δολοφονίες αθώων που ακολούθησαν την γαλλική επανάσταση και πλήθος άλλων παρόμοια... σορρυ για το πολιτικό κλίμα του comment αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται..!!

This website uses cookies.