X
    Categories: Facebook

Multirama Landing Tab

Με άσχετο περιεχόμενο φαίνεται να είναι η σελίδα των Multirama και μάλιστα στο landing tab της, καθώς φαίνεται να προωθεί Viagra και άλλα αντίστοιχα φάρμακα.

Η σελίδα των Multirama είναι η 2η μεγαλύτερη brand page με ελληνικό κοινό μετά τη Lacta (την οποία σε κάποια φάση νομίζω είχε ξεπεράσει για λίγο) και τέτοιου είδους περιεχόμενο είναι επικίνδυνο για λόγους όπως:

  • Μπορεί κάποιος να θεωρήσει (αν το περιεχόμενο ήταν πιο ρεαλιστικό) πως το brand όντως μιλούσε για κάτι. Φανταστείτε κάποιος να έκανε φάρσα και να έβγαζε ένα δημιουργικό που φαίνεται αληθοφανές αλλά ανακοίνωνε εξωφρενικά χαμηλές τιμές ή έφτιαχνε ένα ψεύτικο e-shop και έπαιρνε τα στοιχεία των χρηστών. Ποιός θα καθάριζε τότε;
  • Η σελίδα μπορεί να δεχτεί πολλά reports από χρήστες για το περιεχόμενό της και το Facebook να αναγκαστεί να τη ρίξει. Μόνιμα ή λιγότερο μόνιμα.

Αυτό φυσικά φέρνει στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά το κατά πόσον οι διαχειριστές της σελίδας έχουν σαν βασικό σκοπό την ασφάλεια ή δίνουν πρόσβαση διαχειριστή σε όποιον ασχολείται με το marketing, που μπορεί εύκολα με λάθος επιλογές σε εφαρμογές και δικαιώματα που αυτές ζητάνε να φέρουν μια σελίδα σε επικινδύνο σημείο.

Η σελίδα διορθώθηκε μόλις σήμερα.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Ακριβώς αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ με τις σελίδες που έχουν πολλούς admins. Πρέπει οι εταιρείες/consultants να καταλάβουν πως είναι πολύ κρίσιμο να επιλέξουν με προσοχή τους admins. Σε πρόσφατο συνέδριο (στο οποίο παρουσίασες κιόλας) είδαμε τη σελίδα του MAD μέσα από το περιβάλλον ενός admin. Παρατήρησα πως είχαν 14 admins (αν δε με απατάει η μνήμη μου) και σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται αυτό από το content τους.

This website uses cookies.