X

Σε άνοδο οι ηλεκτρονικές παραγγελίες delivery

Όλο και περισσότερο στρέφονται προς τις online παραγγελίες οι φίλοι του delivery, σύμφωνα με το e-FOOD.gr. Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας, το δημοφιλές website για online delivery παρουσίασε τα στοιχεία που συγκέντρωσε από δείγμα 100.000 ενεργών χρηστών, ύστερα από 700.000 παραγγελίες.

 

Όπως φαίνεται και στο χιουμοριστικό infographic που ετοίμασε η ομάδα του e-FOOD.gr για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας, η πλειοψηφία των online χρηστών είναι άνδρες, σε ποσοστό 58%, ενώ πρώτο σε προτίμηση και στις 34 πόλεις, όπου έχει παρουσία το website, δεν είναι άλλο από το σουβλάκι, σε ποσοστό 42%.

Εμείς αυτό που κρατάμε είναι οι ταχύτατοι ρυθμοί με τους οποίους το online αρχίζει σταδιακά να κατακτά κυρίαρχη θέση σε όλο και περισσότερες από τις καθημερινές μας συνήθειες.

Despina Skordili: Μετά από τρία χρόνια στη δημοσιογραφία, την κέρδισε ο κόσμος των social media. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στα New Media στην Ολλανδία, εργάζεται ως social media brand manager σε digital marketing agency.

This website uses cookies.