X
    Categories: Social Media

Social Media World 2013

Το 2ο συνέδριο Social Media World διοργανώνεται αύριο από την InfoCom, όπως και πέρσι στο γνωστό χώρο του Divani Caravel.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δέχονται, παρέχουν, αξιοποιούν ή σκέφτονται να αξιοποιήσουν marketing υπηρεσίες με εργαλεία και τεχνικές social media, από σχεδόν όλους τους κλάδους, όπως: Βιομηχανία, Μεταποίηση, Eμπόριο, Τουρισμός, Φιλοξενία, Μεταφορές, Υπηρεσίες, Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά, Πληροφορική, Θέαμα, Internet.

Στις εργασίες του θα συμμετάσχουν ανώτερα και ανώτατα εταιρικά στελέχη, υπεύθυνοι τμημάτων εταιρειών, επαγγελματίες αλλά και φοιτητές με επαγγελματική ειδίκευση και εργασιακό πεδίο σε: Marketing, Branding, Social Media, Customer Service, e-Commerce, Online & Direct marketing, Sales, CRM, SW & Web Development, Graphic Design, Advertising.

Το πιο σημαντικό -και από εκεί κρίνεται ένα συνέδριο- είναι το ποιοι θα μιλήσουν. Και εκεί έχουμε Έλληνες ομιλητές από όλη σχεδόν την αγορά, συμπεριλαμβανομένων των: Περικλή Βανικιώτη, Eric Parks, Δημήτρη Σαββάκο, Μαριλού Τζεμπελίκου, Θοδωρή Τσεκούρα, Βανέσα Βακιρτζή, Νίκη Σωτηροπούλου, Αμαλία Αγάθου, Ηλία Σούση και φυσικά εμου.

Οι προεγγραφές για το συνέδριο έχουν τελειώσει, αλλά μπορείτε και πάλι να το παρακολουθήσετε χωρίς χρέωση κάνοντας εγγραφή αύριο στη γραμματεία. Πέρα από τις κύριες ομιλίες προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά και στο πρόγραμμα των workshops τα οποία θα βρείτε ενδιαφέροντα.

Θα χαρώ να σας δω εκεί, ελάτε να μου μιλήσετε, θα είμαι εκεί κατά τη διάρκεια του 2ου session, μεταξύ 12:30 – 14:30.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Ήρθαμε να σου μιλήσουμε αλλά για να τα καταφέρω θα έπρεπε να είμαι, πως το λένε στο ποδόσφαιρο, κόφτης? Όλο κάποιος έμπαινε στο δρόμο μου και με προλάβαινε, χαρτάκι προτεραιότητας θα έπρεπε να μοιράζεις! Κάποια άλλη στιγμή ελπίζω :)

    • Γι αυτό υπάρχει το email, το facebook, το twitter, το τηλέφωνο :)

This website uses cookies.