X
    Categories: Social Media

Το καλοκαίρι θέλει TripAdvisor

Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε επαγγελματικά με τα social media, το καλοκαίρι πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο TripAdvisor.

Είναι το #1 από τα social media που μπορεί να σας δώσει έγκυρες πληροφορίες για το πού να φάτε και τι να επισκεφθείτε στον προορισμό σας.

Εγώ βρίσκομαι τώρα στη Ρόδο και επιλέγω πάντα στις διακοπές μου να επισκεφθώ όποιο εστιατόριο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ψήφων των χρηστών. Ποτέ δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος: Ούτε στη Βαρκελώνη, ουτε στην Κωνσταντινούπολη, ούτε τώρα στη Ρόδο.

Και φυσικά, όσοι προσβλέπετε στο τουριστικό ευρώ, καλό θα είναι να φροντίσετε όχι μόνο να έχετε ένα περιποιημένο listing, αλλά και η εξυπηρέτησή σας να είναι πέρα από τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Αυτό είναι που σταθερά κάνει τη διαφορά σε όσες επιχειρήσεις έχω φάει και έχω μείνει που είναι στην top πεντάδα της λίστα ξενοδοχείων και εστιατορίων.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.