X
    Categories: Facebook

Σε τι χρησιμεύει το training στα social media;

Όπως και σε κάθε δουλειά, έτσι και στη διαχείριση των social media, η εκπαίδευση παίζει μεγάλο ρόλο προκειμένου να κάνςι κάτι πρωτοποριακό και να ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις τα resources που έχεις.

Η γνώση βέβαια που αξίζει περισσότερο κατά τη δική μου άποψη αφορά στο στρατηγικό σχεδιασμό μιας WoMM καμπάνιας, αλλά πού και πού μαθαίνεις κάτι πολύ μικρό που μπορεί να έχει μεγάλη απόδοση όπως το κάτωθι.

Σε ένα πρόσφατο σεμινάριο μας έλεγε η Ekaterina Walter που διαχειρίζεται τη σελίδα της Intel (~ 200.000 fans) πως το ζητούμενο για κάθε ανάρτηση είναι να είναι αρκετά καλή ώστε να βρεθεί σε όσο το δυνατό περισσότερα newsfeeds χρηστών.

Οι αναρτήσεις που περιλαμβάνουν links όμως πολλές φορές είναι προβληματικές γιατί (ίσως λόγω μεγάλου μήκους), συνήθως δεν τις περιλαμβάνει ο αλγόριθμος στο Newsfeed των περισσοτέρων χρηστών.

Άρα τι κάνουμε; Κλείνουμε το link box όταν εμφανιστεί. Το link θα παραμείνει ενεργό, απλά χωρίς preview με φωτογραφία και snippet.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.