X
    Categories: Social Media

Καρκινοπαθής διώχθηκε από ξενοδοχείο λόγω ανάρτησής του στο TripAdvisor

Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και βλέπεις πώς κάποιος μόλις ανάρτησε στο TripAdvisor μια κακιά κριτική. Βάσει των παραπόνων της ημέρας, υποθέτεις ποιός από τους επισκέπτες σου μπορεί να είναι αυτός.

Αποφασίζεις λοιπόν ότι αφού δε του αρέσει το ξενοδοχείο σου, μπορεί να βρει κατάλλυμα αλλού. Άλλωστε η πόλη είναι μεγάλη και αν θέλει να μείνει κάπου που να έχει και υπηρέτες, ας πάει στο Hilton.

Την άλλη μέρα μπορεί να βρεθείς στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον τίτλο «Καρκινοπαθής διώχθηκε από ξενοδοχείο λόγω ανάρτησής του στο TripAdvisor» και δε φαντάζεσαι ότι μπορεί να λένε για σένα που υπερασπίστηκες το ξενοδοχείο σου. Άλλωστε κανείς δε σου είπε ότι ο συγκεκριμένος πελάτης σου είχε καρκίνο.

Αλλά έτσι είναι τα social media για όσους δεν καταλαβαίνουν πως το οτιδήποτε κάνει ένας άνθρωπος ή μια επιχείρηση μπορεί να καταγραφεί στα social media και μετά να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

[Πηγή: The Telegraph]

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.