X
    Categories: Social Media

Πώς να έχετε καλύτερο engagement στο Facebook

Θέλετε καλύτερο engagement στο Facebook; Δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο, αντί να μιλάτε για το brand σας.

Κάποια γρήγορα guidelines:

  1. Γράψτε κάτι με άποψη. Ότι κι αν γράψετε δε θα συμφωνούν όλοι μαζί σας και όσο πιο politically correct είναι κάτι, τόσο λιγότερο engagement θέλετε. Σπάστε ένα ταμπού να δείτε τι γίνετε. Έτσι έκαναν τα Ben & Jerry’s που υποστήριξαν το κίνημα Occupy Wall Street και μετά τους γάμους των gay.
  2. Δημιουργήστε καταπληκτικό περιεχόμενο. Το κοινό σας έχει φίλους με πραγματικά ενδιαφέροντα. Βάλτε τους μπροστά σε κάτι μοναδικό, αν θέλετε να κερδίσετε το like, το comment ή το share τους.
  3. Make it personal: Υπάρχει ένας ή περισσότεροι fans που ενδιαφέρονται για κάτι συγκεκριμένο; Αναφερθείτε σε αυτούς κατ’ όνομα και καλέστε τους για engagement. Είναι μια τακτική που δεν έχει αξιοποιηθεί ιδιαίτερα.

και φυσικά αν όλα αποτύχουν, μην ξεχάσετε να κάνετε διαγωνισμό με ένα iPad.

Ελπίζω να καταλάβατε ότι αυτό το τελευταίο ήταν αστείο, ε; 🙂

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Ε! ναι λοιπόν, θα κάνουμε ένα διαγωνισμό με ipad! (- όντως είναι χιουμοριστική απάντηση .... πόσο δίκαιο έχεις :-))

This website uses cookies.