X

Εξαγοράστηκαν τα Burger King από τα McDonald’s

ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε χθες βράδυ ο hacker που πήρε τον έλεγχο του λογαριασμού των Burger King και έστειλε πολλά tweets ως το επίσημο twitter account.

Λόγω της ιστορίας αυτής βέβαια, ο λογαριασμός βρέθηκε με +5.000 followers μέσα σε 30 λεπτά, οι οποίοι όμως ήρθαν απλά για να δούνε τι συμβαίνει.

Σίγουρα η τάξη θα επανέλθει σύντομα, αφού πρότεινα για λογαριασμό επιβεβαιωμένο από το Facebook και υπάρχει account manager που επικοινωνεί με το brand σε περίπτωση οποιουδήποτε περιστατικού, κάτι που για την Ελλάδα φυσικά δεν υπάρχει.

Το σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά τα χαλαρά security policies που όλοι υιοθετούμε με το να έχουμε όλοι πρόσβαση σε κάποιo password, να θέλουμε όλοι να είμαστε administrators ενός λογαριασμού και να θεωρούμε πως δε θα συμβεί (και) σε εμάς.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.