X
    Categories: Social Media

Δωρεάν Πρόσκληση για το Σεμινάριο Advanced eCommerce του ELTRUN

Νέο σεμινάριο με τίτλο «Advanced eCommerce» διοργανώνει το ELTRUN σε 4 μέρες.

Με ένα πλήρες πάνελ από ομιλητές της αγοράς του digital, εμού συμπεριλαμβανομένου, το σεμινάριο αυτό έρχεται να συνεχίσει τη γνώση που προσφέρθηκε στο πρώτο σεμινάριο «eCommerce for beginners».

Το δικό μου θέμα μάλλον είναι από τα πιο tricky, καθώς εκεί θα μιλήσω για την αξία των social media στο ecommerce, μία αξία που θέλει κάτι μεγαλύτερο από Google Analytics για να αναλυθεί.

Και πάλι το ELTRUN προσφέρει μία δωρεάν πρόσκληση αξίας €250 σε ένα τυχερό από όσους αφήσουν σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. Καθώς όλο και κάτι θα πρέπει να γράψετε κάτω στο κείμενο του σχολίου, γράψτε μας ποιο industry σας ενδιαφέρει ή σε ποιο έχετε προϋπηρεσία (τρόφιμα, ρούχα, αυτοκίνητα, οτιδήποτε), έτσι για να έχουμε υπόψη μας.

Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές που θα γίνουν μέχρι την Τετάρτη στις 23:59 και θα ακολουθήσει κλήρωση. O τυχερός θα ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα.

Ακολουθεί ένα γρήγορο mashup από σχόλια για το προηγούμενο σεμινάριο τόσο σε video όσο και σε κείμενο, ενώ αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το μοναδικό τέτοιο σεμινάριο του είδους του, σας προτείνουμε να εξασφαλίσετε τη θέση σας από το site του ELTRUN πριν οι θέσεις εξαντληθούν. Το πρόγραμμα θα το βρείτε στo ELTRUN.

Μερικά ενδεικτικά σχόλια από συμμετέχοντες:

Θανάσης Καμέας, Ιδιοκτήτης PlusNetworks: Πολύ καλή δουλειά! Η άποψη μου είναι οτι θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα να το παρακολουθήσουν.

Θανάσης Γαζέτας, Ιδιοκτήτης e-jewels.gr: Μακάρι να το είχα παρακολουθήσει 4 χρόνια πριν που ξεκίνησα, θα είχα γλιτώσει πάρα πολλά χαμένα χρήματα και θα ήμουν πιο σοφός και πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω όλες τις καταστάσεις.

Χριστίνα Πολυδώρου, Social Media koinis.gr: Πολύ καλό σεμινάριο..έφυγα για να το κάνω πράξη. 

Χρήστος Πραπίδης, Digital Marketing Manager, Bakers: Χρήσιμο, όχι μόνο για επαγγελματίες στο e-shop , αλλά και για ανθρώπους που ασχολούνται με την digital επικοινωνία εν γένει. Καλύπτει όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του χώρου, βοηθάει στην δημιουργία εμπειρίας και άποψης. 100% και value for money. 

Δημήτρης Καλαφάτης, Business Solutions Executive, Amadeus: Εξαιρετικό σεμινάριο, αξιόλογοι εισηγητές. Με βοήθησε να κατανοήσω έννοιες για το eCommerce που σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμες στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Σας ευχαριστώ

Μεϊδάνης Νίκος, Ιδιοκτήτης εταιρίας Ηλεκτρολογικών Υλικών: Πάρα πολύ καλό, πολύ χρήσιμο, πολύ αξιόλογοι ομιλητές, άμεσα συνδεδεμένο με την αγορά. Σωστό επίπεδο! Ούτε για αρχάριους αλλά ούτε για πολύ προχωρημένους

Ελένη Καπίρη, Φοιτήτρια Πανεπιστημίου Πειραιώς: Αξιόλογοι και έμπειροι ομιλητές. Εύστοχα σχόλια και αξιόλογες παρουσιάσεις.

Σοφία Αθανασίου, υπεύθυνη eCommerce Entersoft: Άριστη επιλογή εισηγητών- γνώστες του θέματος που παρουσίασαν -προσεγμένες παρουσιάσεις – φιλικό περιβάλλον – ενδιαφέρον για συνεχές feedback από τους διοργανωτές- εξαιρετική συνέπεια – για λίγο ξέχασα ότι υπάρχει κρίση… –

Λιάνα Δημητρακοπούλου, Financial Analyst & Investor Relations, Lavipharm: Ομιλητές που ξεχωρίζουν, πολύ ενέργεια, ζωντάνια. Μια νότα αισιοδοξίας και τεράστιος χώρος ανάπτυξης, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. 

 Γιάννης Χρυσάφης, Πωλήσεις toolmania.gr: Το καλό του σεμιναρίου είναι ότι εκτός από τις γνώσεις, συναντάς και γνωρίζεις αξιόλογους ανθρώπους.

Απόστολος Τσολακίδης, product manager you.gr: Απόλυτα κατανοητές παρουσιάσεις. Οι εισηγητές ήταν πολύ πρόθυμοι να απαντήσουν σε απορίες και ταυτόχρονα να αναλύσουν σε βάθος πολλά θέματα. Επιπλέον χάρηκα που οι παρουσιάσεις στάλθηκαν και με mail και οι εισηγητές ήταν ανοιχτοί για επικοινωνία, πέρα του σεμιναρίου.

Δημήτρης Καρβούνης, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ: Εξαιρετική προσέγγιση. Ευχαριστώ θερμά.

 


UPDATE 14 FEB 2013:

Από τα 35 σχόλια, κληρώθηκε το #6. Νικήτρια η Βιολέττα Κυριακού, την οποία θα ενημερώσω άμεσα.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Hellooooooo!

    Δηλώνω συμμετοχή στον διαγωνισμό.

    Έχω προϋπηρεσία σε travel, gaming-betting και international clients :)

  • Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο ομολογουμένως

    Θα ήθελα κι εγώ να δηλώσω συμμετοχή στο διαγωνισμό για το σεμινάριο μιας και θα ξεκινήσω σύντομα δικιά μου εταιρεία σε digital/mobile/social media marketing

    Έχω πολυετή εμπειρία σε event management και έμμεσα στο marketing για κάποια site

  • Με ενδιαφέρουν το Social Media Marketing,μιάς και έχω αρκετή προυπηρεσία στις πωλήσεις!!!

  • Επιτέλους και ένας ενδιαφέρον διαγωνισμός για εμάς!Πολύ καλοί εισηγητές και ελπίζω να το κερδίσω γιατί είναι πάντα καλό να μαθαίνεις εκ νέου και να μην επαναπαύεσαι ποτέ!Άλλωστε ο ίδιος ο κλάδος δεν μας το επιτρέπει!

    fashion oriented marketeer στο FaShionFReaks.gr

  • Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να παρακολουθήσω το σεμινάριο - έχω προϋπηρεσία σε αγορές / εισαγωγές και παρακολούθηση πωλήσεων.

  • Yes please!

    Προυπηρεσία σε pr agency (digital department) με corporate & brand clients σε υπηρεσίες, αλκοόλ, ρουχισμό, concumer electronics, κοκ.

    Καλή επιτυχία :)

  • Να την πάρω εγώ που έχω παρακολουθήσει και το εισαγωγικό σεμινάριο του eltrun και ήδη έχω πληρώσει μια φορά; :)

  • Ενδιαφέρον σεμινάριο!! Να δούμε αν θα μαστε τυχεροί!

  • Μεγαλη ευκαιρια θα αποτελεσει για μενα η παρακολουθηση του εν' λογω σεμιναριου προκειμενου να ενημερωθω για τις νεες τασεις στο χωρο του ηλεκτρονικου επιχειρειν αλλα και γενικοτερα του on-line marketing! Εμπερια σε digital & trade marketing καθως και στις πωλησεις!

This website uses cookies.