X
    Categories: Facebook

Facebook Usernames

Κάθε page στο Facebook που έχει από 25 fans και περισσότερους, έχει το δικαίωμα να απτοκτήσει το δικό της username. Το username αποτελεί και το vanity URL της σελίδας στο Facebook.

Έτσι, αν για τη σελίδα σας επιλέξετε το username BrandX, τότε το vanity URL της σελίδας σας θα είναι το http://www.Facebook.com/BrandX. Σε αντίθεση με το τεράστιο URL που είχε πριν η σελίδα, αυτό είναι πιο εύκολο να το θυμάται ο χρήστης και εδραιώνει το brand στο Facebook. Σε διαφορετική περίπτωση, κάποιος (ανταγωνιστής;) μπορεί να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει.

Όπως και με τα domain names, το να βρείτε το brand σας ελεύθερο και να το κλείσετε είναι φυσικά σημαντικό.

Για να πάρετε το username της σελίδας, απευθυνθείτε στο Facebook.com/username και κάντε κλικ στο link. Εννοείται πως πρέπει να είστε admin της σελίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το username (άρα και το vanity URL) δεν μπορούν να αλλαχτούν, άρα φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν το επιλέγεται. Τα κεφαλαία ή μικρά γράμματα δεν παίζουν ρόλο, άρα είτε BrandX γράψετε είτε brandx δεν έχει καμία διαφορά.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.