X
    Categories: News

in.gr or out?

Το in.gr του ΔΟΛ αποφάσισε επιτέλους να κάνει τεράστιες αλλαγές στο site του, μετά από μια δεκαετία του παλιού design.

Το site που υπήρξε πρωτοπόρο σε μια εποχή που οι μεγάλοι mediaκοί όμιλοι δεν πίστευαν στο Internet, επιτέλους αποφάσισε να αλλάξει μορφή.

Πρόκειται για το ίδιο site που μέχρι πριν λίγους μήνες, παρόλο που το brand του είναι “in.gr” το site δε φόρτωνε αν κάποιος δεν έβαζε μπροστά και τα “www.”. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι μισοί χρήστες γκουγκλάρανε in.gr αντί να το βάλουνε στο πεδίο διεύθυνσης του browser τους, γιατί αλλιώς δε φόρτωνε το site.

Φαίνεται πως ο ΔΟΛ το πήρε πιο θερμά και κατάφερε να βγάλει κάτι στον αέρα το οποίο φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο, αν και πλέον έχει χάσει τεράστιο μερίδιο της online πληροφόρησης από άλλους παίκτες που έχουν εδώ και καιρό μπει δυναμικά.

Κάποια πράγματα δείχνουν ακόμα να μη δουλεύουν (σε κάποιο άρθρο πατώντας «περισσότερα» δε βλέπω παραπάνω απ’ ότι έβλεπα πριν κλικάρω, και παράλληλα η ενότητα «Οι απόψεις σας» δε φαίνεται να δουλεύει), αλλά το site είναι ακόμα σε beta και άλλωστε η atcom σίγουρα θα φροντίσει άμεσα τα όποια μικρο-bugs.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ξανακερδίσουν το μερίδιο αγοράς που χάσανε σύντομα και να γίνουν λίγο ακόμα πιο social-media-friendly.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.