X
    Categories: Facebook

Αλλαγή της εμφάνισης των links στο newsfeed

Η Παρασκευή μας επιφύλαξε ένα νέο είδος links σε κάποιους χρήστες στο Facebook, καθώς πέρα από τη μεγαλύτερη φωτογραφία, βλέπουμε την απουσία τίτλου και περιγραφής.

Έτσι λοιπόν, στο newsfeed των χρηστών βλέπουμε μια φωτογραφία και το συνοδευτικό κείμενο. Φανταστείτε αυτό το post να μην είχε φωτογραφία με περιγραφικό κείμενο. Χωρίς τίτλο και περιγραφή, δε θα έβγαινε και πολύ νόημα.

Αν βέβαια κλικάρει ο χρήστης στο permalink (στο 11 hours ago δηλαδή), θα δεί το πλήρες post μαζί με τίτλο και περιγραφή:

Μέχρι να ξεκαθαρίσει λοιπόν το τοπίο για το πώς το Facebook θα διακρίνει τα links, θα προτείναμε να βάζετε μια αναλυτικότερη περιγραφή στο κείμενο που συνοδεύει το link.

Το Facebook παλιότερα είχε δείξει πως το format αυτό θα συνοδευόταν από τίτλο και περιγραφή όταν ο χρήστης έκανε mouseover στη φωτογραφία του link, αλλά αυτό ακόμα το περιμένουμε.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.