X
    Categories: Social Media

Social Media e-Books

Ελληνικά βιβλία για το Social Media Marketing αποφάσισε να e-κδώσει ο Αλέξανδρος Φατσής, άρθρα του οποίου έχουν φιλοξενηθεί στο suit.gr.

Τα e-books κάνουν μια εισαγωγή για τη χρήση των social media, την εσωτερική τους επικοινωνία στην επιχείρηση, τα insights και το edgerank και το κυριότερα είναι πως είναι διαθέσιμα για δωρεάν download από το SocialMediaCoach.gr.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Έχετε κάποια άλλη πρόταση για βιβλίο για μας τους φοιτητές που ψάχνονται με το social media και application marketing ώστε να ενημερωθούμε λίγο πιο "σωστά" (και όχι απλώς εμπειρικά) γύρω από το θέμα;

  • Δυστυχώς δεν έχω κάποιο βιβλίο να προτείνω, αλλά θα δημοσιεύσω το γιατί σε σχετικό άρθρο μέσα στην εβδομάδα. Stay tuned.

    • Περιμένω με ανυπομονησία τότε. Γενικά τα άρθρα είναι ότι πρέπει για να με βοηθήσουν αλλά... πάντα η βιβλιογραφία είναι απαραίτητη. Ευχαριστώ και πάλι!

This website uses cookies.