X

Επιστροφή των recent

Το Facebook φαίνεται να επανανεργοποιήσει την επιλογή του να εμφανίζει στο χρήστη τα πιο πρόσφατα posts στο newsfeed του.

Δεν είναι μεν η default επιλογή στο αλλά υπάρχει. Αυτό δίνει ελπίδες μετά τις τελευταίες αλλαγές που άφησαν πολλές σελίδες με μειωμένα impressions λόγω του EdgeRank.

Δεν ξέρουμε αν η απόφαση αυτή από το facebook ήταν λογω πίεσης από μεγάλους διαφημιζόμενους που είδαν τα impressions τους να εξαφανίζονται ή λόγω πίεσης από τους χρήστες (προσωπική εκτίμηση: το δεύτερο) αλλά αν μη τι άλλο όταν οι σελίδες πρέπει να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις τους φίλους κάθε χρήστη, τότε είναι σίγουρο πως οι περισσότερες θα βγούνε χαμένες και γι αυτό χρειάζεται ξεκάθαρη στρατηγική για το τι προσπαθεί κάθε σελίδα να πετύχει και το τι είναι διατεθιμένη να κάνει για να το πετύχει.

 

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.