X

Νεκρός ο Σωκράτης Γκιόλιας

Σε μια είδηση που ουδεμία σχέση έχει με το online marketing, πρέπει να αναφέρω ότι σοκαρίστηκα όταν έμαθα σήμερα το πρωί ότι σκοτώσανε το Σωκράτη Γκιόλια.

Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά η φημολογία γύρω από το πρόσωπό του έλεγε πως ο ίδιος ήταν το Τρωκτικό. Κρίνοντας από το ότι το Τρωκτικό υπάρχει ακόμα και ήδη έχει ποστάρει καμιά δεκαριά θέματα γύρω από το θέμα, μπορεί να ήταν ένας από την ομάδα. Είτε την τωρινή, είτε αυτή των ιδρυτών.

Φυσικά, δε γνωρίζουμε ακόμα ποιός τον σκότωσε. Και δεν ξέρω κι αν θα μάθουμε ποτέ. Παρακρατικοί; Θιγμένα επιχειρηματικά συμφέροντα; Πάντως οι 20 κάλυκες που βρέθηκαν είναι πολλοί. Σημαίνει ότι κάποιος ήξερε πολύ καλά τι έκανε, δεν είχε άλλο σκοπό από αυτό.

Η τελευταία μεγάλη είδηση που φέρεται να σκόπευε να ποστάρει το Τρωκτικό πριν τη δολοφονία είναι μία που μιλάει για το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία. Είχε να κάνει με τη δολοφονία; Ίσως…

Τι μέλλει γενέσθαι για το Τρωκτικό από εδώ και πέρα; Θα εκτεθούν τα υπόλοιπα μέλη του blog για να καταθέσουν για το ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία ή θα προτιμήσουν να παραμείνουν άγνωστοι; Θα συνεχίσει το Τρωκτικό την πορεία που είχε ως τώρα;

RIP.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • έχει γίνει πολλή κουβέντα σήμερα, δεν αναφέρθηκα αλλού πιστεύω ότι ο Γκιόλιας χάθηκε γιατί πρώτος φόρεσε κουκούλα, πρώτος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα από το άθλιο Troktiko τις συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια πολλών ανθρώπων. Θρηνώ τον χαμό του όπως όλοι αλλά αρνούμαι να δεχθώ την μετατροπή του σε ήρωα. Τελεία και παύλα.

  • Ήρωας ή όχι, δεν παίζει ρόλο. Για κάποιους πάντως είναι μάρτυρας και μάλλον έτσι θα μείνει στη μνήμη πολλών.

    Τώρα βέβαια για μια επαναστατική οργάνωση τρώει ένα μάρτυρα, τι να πω. Ίσως να ξέρανε εκείνοι κάτι ή να είχε ανακαλύψει εκείνος κάτι.

    Ή εκείνοι δεν ήταν επαναστάτες, ή εκείνος δεν ήταν των αποκαλύψεων, ή θα αποκάλυπτε κάτι δικό τους, I guess.

This website uses cookies.