X
    Categories: Social Media

The Big Idea

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την παρουσίαση του Τάσου Βελιάδη για το big idea (η οποία συμφωνεί απόλυτα και με όσα είχε αναφέρει λίγο πριν ο Γιώργος Βαρέλογλου) στο Social Media Conference 2013 την προηγούμενη εβδομάδα, αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω από το να την ανεβάσουμε στο slideshare: φτιάξαμε ένα Slidecast.

Να λοιπόν ξανά η παρουσίαση. Ανοίξτε τα ηχεία σας, πατήστε το play και ακούστε για 10 λεπτά αυτό που είχε να πει στο συνέδριο με δικά μου λόγια:

[slideshare id=18627741&doc=presentationsmc13-130411124414-phpapp02]

Σε γενικές γραμμές, τόσο ο Τάσος όσο κι εγώ πιστεύουμε πολύ στο concept της Μεγάλης Ιδέας, ως ένα πολύ βασικό μηχανισμό για engagement στο μέλλον. Και εφόσον όλοι τρέχουμε στο digital, καλό είναι να ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση αξίζει να τρέχουμε.

Θα μας ενδιέφερε να έχουμε κι άλλες παρουσιάσεις με voiceover από το συνέδριο ή από άλλες πηγές όπου δημιουργείται καλό περιεχομένο. Αν θέλετε να αξιολογήσουμε το δικό σας περιεχόμενο για δημοσίευση στο suit.gr, παρακαλώ επικοινωνήστε: the@suit.gr.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.