X
    Categories: Social Media

The Bodyform Video

Κυκλοφόρησε χθες ένα video από την CEO της Bodyform, μιας μάρκας σερβιετών στη Βρετανία, το οποίο απαντούσε σε ένα χρήστη που άφησε ένα σχόλιο στη σελίδα τους.

Ο χρήστης κατηγορούσε τη Bodyform πως τόσο καιρό έλεγε ψέματα στους χρήστες της καθώς εκείνος βλέποντας τις διαφήμίσεις της εταιρείας πίστευε πως υπάρχουν κάποιες ειδικές μέρες κάθε μήνα στις οποίες οι γυναίκες ήταν τόσο χαρούμενες που πήγαιναν για ιππασία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Με λύπη του λοιπόν διαπίστωσε πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Η ανάρτησή του στη σελίδα της Bodyform στις 8/10 ήταν αυτή:

Η Bodyform απάντησε στις 16/10 με αυτό το video:

Καταπληκτική απάντηση, έτσι;

Αυτό είναι το attitude που χρειάζεται στα social media, γιατί και εδώ υπάρχουν οι bullies, και εδώ υπάρχουν αυτοί που δεν είναι “up to par”, είναι κάτω από το μέσο όρο και δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως οι περισσότεροι.

 

Ωραίο story βέβαια, αλλά πίστεψε κανείς πως δεν ήταν στημένο;

Η σελίδα άμεσα απέκτησε μεγάλο αριθμό χρηστών που μιλούσαν γι αυτήν χωρίς να γίνουν ποτέ fans (see screenshot) και οι μόνες πρόσφατες αναρτήσεις ήταν αυτή του χρήστη και εκείνη της σελίδας με την απάντηση.

Η σελίδα είπε βέβαια πως η Bodyform δεν έχει CEO (αφού είναι ένα brand που ανήκει στην SCA και εμφανίζεται ως Libresse σε άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) και πως εκτίμησε το χιούμορ του χρήστη, αλλά και πάλι προσωπικά δεν πείθομαι.

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.