The New Stuff - Suit digital marketing

Το πρώτο εικονικό κατάστημα στην Ελλάδα!

Mara Havaki


Όπως πολλοί άλλοι, έτσι κι εγώ επιλέγω καθημερινά το μετρό για τη μετακίνησή μου προς το γραφείο. Τελευταία, δεν είναι λίγα τα brands που διαφημίζονται στο εσωτερικό των συρμών, «ντύνοντας» τις ελεύθερες επιφάνειες κάθε βαγονιού, όπως ακόμα και το δάπεδο. Ομολογουμένως, πολύ έξυπνες κινήσεις προώθησης αν αναλογιστεί κανείς πόσες χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά το ίδιο μέσο μεταφοράς.

Στην τελευταία μου μετακίνηση παρατήρησα πως στις εν λόγω διαφημίσεις αναφερόταν κάτι σχετικά με το πρώτο virtual κατάστημα για καθημερινές αγορές. Σταματώντας στο σταθμό του Συντάγματος, επισκέφθηκα το αναφερόμενο κατάστημα και ομολογώ πως ήταν εντυπωσιακό.

11209670_10205266390271961_5489400616493978461_n

Πρόκειται για το μοναδικό εικονικό κατάστημα στη χώρα μας, το οποίο δημιούργησε το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων life style, you.gr. Από αυτό το virtual shop μπορεί κανείς να αγοράσει με το κινητό του τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και τεχνολογίας που επιθυμεί σε πολύ ευνοϊκές τιμές.

Με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου, κάθε περαστικός μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του εύκολα και γρήγορα, με μόλις τρία απλά βήματα:

  • Κάνοντας download στο κινητό την εφαρμογή «YouShopOnTheWay» (διαθέσιμο και για iOS και Android)
  • Σκανάροντας το QR code του επιλεγμένου προϊόντος
  • Επιλέγοντας τον τρόπο εξόφλησης (Πληρωμή με κάρτα ή αντικαταβολή)

Με αυτό τον τρόπο κάθε αγοραστής εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και ενέργεια, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα ψώνια παραδίδονται χωρίς χρέωση (έξοδα αποστολής) στη δηλωμένη διεύθυνση κατά τη διαδικασία επιβεβαίωσης της αγοράς.

Και για το λόγο του αληθές, μπορείτε να παρακολουθήσετε και το παρακάτω video:

[youtube= https://www.youtube.com/watch?v=K1S7g0WnSUo&feature=youtu.be]

Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το virtual shop και να ζήσετε την εμπειρία της «εικονικής» αγοράς μέχρι και τις 31 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας (στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα).

Με μότο του, you shop on the way, το πρωτοποριακό αυτό κατάστημα αποτελεί ένα παράθυρο στο μέλλον και στο πως θα πραγματοποιούνται οι αγορές μας σε βάθος χρόνου. Η τεχνολογία δε σταματά να μας εντυπωσιάζει, φέρνοντας κάθε φορά στο προσκήνιο νέες επιλογές που εναλλακτικά θα μας φαίνονταν έργο επιστημονικής φαντασίας.

Απολαμβάνουμε να βλέπουμε στην πράξη τέτοιες ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες και καινοτομίες (για τα ελληνικά δεδομένα) από τολμηρά brands και περιμένουμε να δούμε κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, οι οποίες θα φέρουν την αλλαγή στην digital σκηνή.

Advertising · Future · News · Online Marketing

virtual store

Mara Havaki

Η Μάρα κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακάλυψε τη δυναμική που κρύβει ο κλάδος του Marketing. Μετά την αποφοίτησή της, την κέρδισε ολοκληρωτικά ο χώρος του digital, στον οποίο και δραστηριοποιείται έκτοτε. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε στη Socialab ως Marketing & PR Manager, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει και την αρχισυνταξία του Suit.gr.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting